Tai – puiki galimybė dar kartą išgirsti savo mylimą atlikėją ir LNK laidų vedėją dainuojančią, nes į jos gyvo garso koncertų turą „Aš tave labiau...“ jau nėra galimybės pakliūti. Visi bilietai į penkis koncertus didžiausiuose šalies miestuose buvo išpirkti per kelias savaites.

„Koncertai Šiauliuose, Klaipėdoje ir Kaune įvyko sausakimšose salėse, buvo pridėta maksimalus papildomų kėdžių skaičius, žmonės Ingos dainų klausėsi ir stovėdami. Į būsimą koncertą Panevėžyje bilietų nebėra, o Vilniuje likusios kelios vietos.

Bilietai į I.Jankauskaitės koncertus bilietų pardavimo sistemose buvo tarp pačių perkamiausių, kartu su James Blunt ir „Aerosmith“. Galvojome apie papildomus koncertus, bet nusprendėme geriau rengti naują turą rudenį, su atnaujinta programa ir aplankyti dar daugiau miestų“, - sako koncerto organizatoriai.

„Toks  susidomėjimas - ir dovana, ir nemenkas įpareigojimas. Gera, kai kruopštus, atkaklus visos komandos darbas turi būtent tokį rezultatą. Vadinasi, kažką darome labai teisingai“, - sako pati Inga Jankauskaitė.
Koncertiniame romansų, kino bei meilės dainų ture po Lietuvą intriguojančiu pavadinimu „Aš tave labiau...“ Ingą lydi ir du nuostabūs gitaristai - Tomas Varnagiris ir Audrius Piragis.

„Pavadinimas „Aš tave labiau...“ - tai galimybė susipažinti iš naujo ir dar labai moteriška pozicija. Reta kuri nemano, kad myli labiau, laukia labiau, aukojasi labiau nei vyras, tad šis pavadinimas slepia savyje ir šypseną, - sako Inga Jankauskaitė. - Programoje savo vietą turi ne tik grynas senasis rusiškas romansas, bet ir labai populiarios kino dainos, muzikiniai eksperimentai trimis kalbomis, perdaryti lietuviškos estrados hitai, kuriems tekstus parašiau pati. Būtinai bus ir poezijos, nes tai viena įtaigiausių meilės kalbų, beje, visai nepelnytai nustumtų į užribį“.

KLUBAS.lt fotogalerijoje - akimirkos iš 2009 metais sostinės Šv.Kotrynos bažnyčioje surengto koncerto.