Pavydėtino grožio prancūzaitė – taip pat aktorė, galinti pasigirti neįtikėtinai patraukliu savo kūnu. Vos tik pastebėjus, kad Orlando ir Nora į restoranus ėmė vaikščioti drauge, spauda ėmė kapstytis po merginos istoriją. O ji buvo iš tiesų intriguojanti ir be galo pikantiška.

Dar 2011 metais, būdama 21 metų, Nora užfiksuota besipliuškenanti gaiviame Formenteros salos paplūdimyje kartu su tuometiniu mylimuoju Manuele'u Malenotti. Įdomu: šis vyrukas yra stebėtinai panašus į dabartinį Noros mylimąjį Orlando.

Tuo metu paplūdimyje mergina visu grožiu demonstravo savo nuogas, natūralias ir jaunatviškas krūtis. Toks reginys kėlė pasigėrėjimą ne tik mylimajam Manuele'ui, bet ir tos pačios lyties atstovėms. Tad pakerėta moteriškosios lyties atstovių dėmesio, Nora neatsispyrė karštam bučiniui su kita mergina. Vaizdelis – kaitinantis aistras ir labai pikantiškas.

Nenuostabu, kad ši mergina gali vesti iš proto visus, kurie pažvelgia į ją bent kartelį. Provokuojančią ir itin seksualią aprangą mėgstanti gražuolė visuomet atrodo nepriekaištingai. Jos apranga – visuomet elegantiška ir erotiškai subtili. Grakštūs aukštakulniai, kūną aptempiančios suknelės ar sijonai bei korsetai ir žinoma, nepriekaištingas makiažias - tai tik smulkmenos, kurios Norai leidžia būti nepakartojamai ir geidžiamai.

Prancūzaitė pramogų industrijoje žinoma kaip talentinga aktorė išgarsėjo 2012 metais suvaidinusi Ryano Reynoldso filme „Nesaugus prieglobstis“.