Abu pastarieji atlikėjai muzikinio televizijos šou eteryje kaip aršūs konkurentai susitinka jau nebe pirmą kartą. Praėjusį pavasarį vykusiame LRT tikro garso projekte „Auksinis balsas“ Vilija ir Vaidas taip pat grūmėsi dėl nugalėtojo titulo. Tąkart laimėjo V. Matačiūnaitė, V. Baumila liko antras. Tad galbūt šį kartą fortūna nusišypsos Vaidui?

Dainininkė ne kartą minėjo, kad dalyvavimas televiziniuose projektuose jai suteikė drąsos ir pasitikėjimo savimi, tad šiais metais ji jaučiasi subrendusi ne tik dalyvauti, bet ir laimėti.

„Pirmą kartą dalyvaudama aš tikrai bijojau, dabar… nejaučiu baimės, nes žinau, kad „Eurovizijai“ jau esu subrendusi. Maža to, mane užgrūdino ir visi TV projektai – nuo laimėto „Auksinio balso“, „Lietuvos balso“ iki „Romeo ir Džiuljetos“, – mintis liejo atlikėja.

Pagyrų abiem konkurentams negaili ir nacionalinės atrankos komisija, Vaidą palyginusi su Freddie Mercury, o Viliją – su Beyonce. Ką dainininkai turi bendro su užsienio žvaigždėmis, paaiškės šio šeštadienio transliacijoje, kurioje skambės pasauliniai hitai.

„Eurovizijos“ nacionalinė atranka – šeštadienį 21 val. per LRT televiziją.