Meniškose nuotraukose plikai galvą nusiskutusi 45 metų Rosalinda Celentano švelniai prie savęs glaudžia penkeriais metais jaunesnę rusvaplaukę kolegę. Nors aktorių meilės istorija skaičiuoja jau ne vienerius metus, atviras pokalbis ir fotosesija sukėlė nemažai triukšmo Italijoje – juk vis dėlto kalbama apie gyvos Italijos estrados legendos dukterį!

Sukrečiančiai atvirame interviu moterys pasakoja apie savo pirmąjį susitikimą 1991 metais ir ilgai trukusį artėjimą vieną prie kitos, patirtus išgyvenimus Apie savo meilę atvirai prabilusios aktorės svajoja kada nors susituokti, tačiau vienos lyties asmenų santuoka draudžia Italijos įstatymai.

„Kai tik viską sužinojau, iš pradžių pasikalbėjau su vyriausia dukra Rosita – Adriano apie tai papasakojome vėliau, - dukters išpažintį pakomentavo Rosalindos Celentano mama Claudia Mori. - Vyras pasiūlė, o aš sutikau atvirai pasikalbėti su Rosalinda, pasakyti jai, kad tai nieko nepakeis mūsų santykiuose. Visada mylėsime savo dukrą, norime ją matyti laimingą – o tai ir mus daro laimingesnius“.

Rosalinda Celentano žinoma ne tik itališkų filmų mėgėjams – 2004 metais dienos šviesą išvydusiame daug aistrų sukėlusiame Melo Gibsono filme „The Passion of the Christ“ ji suvaidino šėtoną,