Šokiruojantis pasirodymas šiemetinėje MTV vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijoje, nuogas „Rolling Stone“ viršelis, nuogas vaizdo klipas „Wrecking Ball“, šokiruojantys sceniniai drabužiai, Sinead O'Connor perspėjimas, kad ji virsta popmuzikos prostitute – ir visa tai vos per kelis mėnesius.

Tačiau dvidešimtmetė country dainininko Billy Ray Cyrus dukra nežada sustoti – penktadienį žiniasklaidos priemonės paskelbė šokiruojančias naujas Miley Cyrus nuotraukas, kuriose ji vilki tik raštuotas pėdkelnes, intymiausią vietą beveik atidengiantį raudoną triko, negana to – demonstruoja tokias gašlias pozas, jog tai galėtų priminti filmų, skirtų tik suaugusiems, turinį.

Skandalingas nuotraukas savo interneto dienoraštyje publikavo pramogų pasaulyje gana gerai žinomas fotografas Terry Richardsonas, jau ir anksčiau pasižymėjęs prieštaringai įvertintomis apsinuoginusių įžymybių nuotraukomis.

Kai internete tiesiog pilte pilasi šiomis iliustracijomis pasibaisėjusių skaitytojų atsiliepimai, pati Miley Cyrus, rodos, tik džiaugiasi naujais dėmesio ir populiarumo dividendais.