„Labai puikiai atsimenu juostinį magnetofoną, „Eglę mano sesę“, „Pelenę“ ir kitas mielas dainas, kurios man visada primins vaikystę ir artimus žmones. Todėl tiesiog praeitį norėjosi perkelti į dabartį, ką puikiai ne pirmą kartą atliko aranžuotės autorius Karolis šliažas, kuris be to yra Božole ir Studentiško choro vadovas, prodiuseris tekstų ir muzikos autorius. Šio darbo negalėčiau patikėti daugiau niekam. Stengemės, jog daina būtų svajinga, mergaitiška, magiška, lengva ir šiuolaikiška, o gal ir vasara ilgiau pabus “,- juokėsi grupės vadybininkė Renata Klimaitytė.

„Ši daina man asocijuojasi su nerūpestingumu, paprastumu ir tuo žavi, nes natūralus gamtos grožis yra didelė dovana“, – kalbėjo grupės narė Alvyda Chmelevskytė.

„Laukų gėle“ neatsitiktinai Žoliniu proga apjungė daug gabių meniškos sielos žmonių, suteikė gerų emocijų ir įspūdžių ją įgyvendinant ir įforminant“, - kalbėjo grupės naujakurė Rosita Valančiūtė.

„Visą šią temą stengemės perteikti ir moderniu „Laukų gėlės“ įvaizdžiu, kuriam sukurti pasitelkėme į pagalbą įvaizdžio kūrėją Juliją Vežauskaitę. Prie legendinės „Laukų gėlės“ dirbo net keli dizaineriai: papuošalus kūrė dizainerė Simona Brazdžionytė, rūbus ir aksesuarus - Kristina Kruopienytė iš „Moustache boutique“, plaukų stiliumi pasirūpino - „Fresh blow dry“ namai“, - įvaizdžio klausimus aptarinėjo grupės senbuvė Oksana Šklėriūtė.

Sujungėme septynioliką širdžių, kad dar kartą priminti legendą – „Laukų gėle“. Ar pavyko devintojo dešimtmečio legendinę dainą „Laukų gėle“ perkelti į dvidesimt pirmąjį amžių įvertins gerbėjai“, - kalbėjo grupės „Kitokios“ merginos.

Muzikos ir žodžių autorius G.Tautkus