Koncertuosite „Tamsta muzika“ festivalyje, kuris vyks viename iš gražiausių Lietuvos miestelių – Trakuose, nuostabiame pusiasalyje tarp miškų, ežerų. Kaip tai įsivaizduojate?

Niekada nesu buvusi Lietuvoje, bet aš išprotėjusi dėl gamtos. Dažnai vykstu prie jūros pailsėti, pasisemti ramybės, pažvelgti į tolį. Todėl jaučiu, kad Trakuose man tikrai patiks.

Kur labiausiai mėgstate pasirodyti – uždarose patalpose, stadionuose ar gamtoje rengiamuose festivaliuose?

Tai nėra itin svarbu. Man patinka intymi aplinka: jaukūs renginiai, susiglaudę žmonės arti vienas kito, lėtos dainos. Patinka ir festivalių atmosfera: geras oras, minios energija…Jei tik garsas, jausmas, energija yra tinkama – stebuklingos akimirkos galimos bet kur.

Jūsų balsas – labai unikalus. Jus girdint, sunku patikėti, kad tokia smulkutė mergina gali dainuoti kaip afroamerikiečių scenos žvaigždės. Ką jūs manote apie tokį palyginimą?

Tikrai neliūdžiu, kai mane lygina su Lauryn Hill, Amy Winehouse, bet žinoma, kiekvienas nori būti išskirtinis. Aš gimiau turėdama tokį balsą ir gerą klausą, dėka šios kombinacijos galiu sudainuoti įvairias natas ir neprašaudama pataikyti į toną (juokiasi).

Mes ne itin daug žinome apie jus, bet nekantriai laukiame Lietuvoje. Papasakokite apie save, kas yra Selah Sue?

Galėčiau papasakoti apie save daugiau, tačiau mano muzika nuo to geriau neskambės (juokiasi). Niekada nesimokiau dainuoti, bet turiu aiškią nuomonę, kas man patinka, ir kas ne. Dainų kūrimas gydo sielą. Kai buvau jaunesnė, mane buvo apėmusi depresija. Pradėjusi kurti, pabėgau nuo tų blogų minčių. Mano pirmasis albumas yra apie tai, kaip reikia priimti save tokį, koks esi. Tai sunkiausias dalykas, kurį turėjau išmokti gyvenime, ir dar nebaigiau mokytis. Klausydavausi Lauryn Hill, Erykah badu, The Fugees, džiazo, electro muzikos…visko. Manau, kad sugėriau tai, kas geriausio, o tada pradėjau kurti pati, savo garsus, melodijas, dainas.

Ką jūs laikote didžiausiais pasiekimais?

Asmeniniame gyvenime didžiausiu pasiekimu laikau buvimą gera pamote savo vyro dukrai. Muzikinėje karjeroje man itin svarbu, kad mano muzikantai, mano komanda būtų laimingi ir gerbiami, nes mes kaip viena šeima. Į turą vykstu lyg su geriausiais savo draugais.

Kokios jūsų dainos?

Mano muzika gana įvairi: hip hop, soul, reggae. Visko po truputį. O mano dainos beveik visos apie tai, kad reikia mylėti save, priimti koks esi ir išmokti sutarti su savimi.

Kai esate scenoje, kam dainuojate?

Visiems žmonėms be išimties. Noriu paskleisti žinią: išmokitė mylėti save! Tą patį sakau ir sau…

Kokio jūsų pasirodymo galime tikėtis ir ko tikitės jūs?

Net neįsivaizduoju. Tačiau miškas ir ežerai – jau gera pradžia, man patinka(juokiasi).

Koncertuosite kartu su Shaggy (JAV), Cortes (Anglija)... Ką manote apie juos?

Būtinai paklausysiu jų pasirodymo, mėgstu muzikinius atradimus.


Kokie jūsų planai ir svajonės?

Kuo daugiau koncertų, kelionių, galimybės kurti dainas visą mano gyvenimą, daug puikių įrašų, vaikų...