KLUBAS.lt skaitytojai už savo favorites galės balsuoti iki antradienio, birželio 25-osios vidurnakčio. Birželio 26-ąją bus paskelbtos keturios pusfinalio nugalėtojos, kurios keliaus į finalą.

Kiekvienas balsas yra labai svarbus, nes jis gali nulemti vienos ar kitos moters galutinę vietą šimto gražiausių Lietuvos moterų reitinge.

Balsavimas yra apribotas – iš vieno IP galima atiduoti iki penkių balsų.
Jūsų dėmesiui – trečio pusfinalio dalyvės.

Evelina Anusauskaitė-Young

KLUBAS.lt nuotr.

Praėję metai Evelinai buvo vieni svarbiausių jos gyvenime – viena gražiausių Lietuvos jaunosios kartos estrados dainininkių sukūrė šeima ir tapo ponia Young. Kol kas nežinia, kaip toliau klostytis už Atlanto persikėlusios Evelinos gyvenimas – ar moteris ir toliau sieks karjeros popmuzikos scenoje, ar pasišvęs šeimai. Praėjusiais metais Evelina gražiausiu Liuetuvos moterų reitinge užėmė 37 vietą.

Austėja Jablonskytė

DELFI (T.Vinicko nuotr.)

Oranžinės spalvos mėgėjas Jogaila Morkūnas gali vadintis vienu laimingiausiu Lietuvos vyrų, mat jam pavyko užkariauti vienos stilingiausių Lietuvos moterų širdį. Austėjai Jablonskytei, visada pasižyminčiai nepriekaištingu stiliaus pojūčiu, - šie rinkimai yra antrieji. Pernai ji užėmė 46 vietą.

Rūta Janutienė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Ilgus metus Rūta Janutienė garsėjo kaip griežta ir tiesi televizijos žurnalistė, tačiau praėjusiais metais ji televizijos žiūrovams atsiskleidė ir kitokiame amplua – pasirodžiusi šokių projekte, Rūta Janutienė užkariavo naujų gerbėjų širdis. Ponia Rūta debiutuoja gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose.

Skaiva Jasevičiūtė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Skaivą Jasevičiūtę drąsiai galima vadinti viena didžiausių taksų žinove – jos augintiniai pelnė ne vieną apdovanojimą ir šalies, ir tarptautinėse šunų parodose. Gražios moterys rūpinasi gražiais šuniukais – miela, gražu ir šilta. Praėjusiais metais Skaiva gražiausių šalies moterų rinkimuose užėmė 81 vietą.

Eglė Juozapaitienė

DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Pramogų industrijoje, kur klesti grožio peilio paliestos šviesiaplaukės gražuolės, maestro Vytauto Juozapaičio sutuoktinė – lyg gurkšnis natūralaus grožio. Poniai Eglei šis gražiausių šalies moterų reitingas yra pirmasis, tačiau reikia tikėtis – tikrai ne paskutinis.

Indrė Anankaitė-Kalašnikovienė

DELFI (T.Vinicko nuotr.)

Tinkamu laiku tinkamoje vietoje – taip galima apibūdinti operos solistės Indrės Anankaitės-Kalašnikovienės debiutą pramogų industrijoje. Daug pagyrų sulaukusiame LRT projekte „Auksinis balsas“ moteris pasirodė susirgus jos kolegei – iš karto atsidūrė žiniasklaidos dėmesio cente. Skambus moters balsas ir grožis – šie dalykai negalėjo prasprūsti žurnalistams pro akis. Pirmagimio besilaukianti moteris debiutuoja gražiausių šalies moterų reitinge.

Gintarė Karaliūnaitė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Viena seksualiausių lietuviškos pramoginės muzikos divų Gintarė Karaliūnaitė kurį laiką buvo dingus iš žiniasklaidos akiračio – tik tai jai ir sutrukdė dalyvauti pirmajame gražiausių šalies moterų reitinge. Tačiau šiais metais Gintarė vėl sugrįžo į viešumą – su nauju mylimuoju ir naujais, ambicingais planais.

Indrė Kavaliauskaitė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Indrė Kavaliauskaitė tapo tikru atradimu televizijos pasaulyje. Gaila, tačiau jos karjera truko neilgai, ir vis dėlto, daugybė televizijos žiūrovų tikisi, kad kerinčio akių žvilgsnio gražuolė dar sugrįš ir džiugins juos savo šypsena. Indrė debiutuoja gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose.

Ingrida Kazlauskaitė.

DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Praėjusius ir šiuos metus drąsiai galima vadinti Ingridos Kazlauskaitės proveržio metais. Įspūdingai pasirodžiusi LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“, Ingrida nestabdė apsukų ir paskelbė apie solinę dainininkės karjeros pradžią. Praėjusiais metais gražiausių šalies moterų rinkimuose Ingrida užėmė tik 96 vietą, tačiau neabejojama, kad šiemet kils į kur kas aukštesnę poziciją.

Kotryna Kirdeikytė.

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Buvusios Šarūno Marčiulionio mylimosios grožis bėgant metams vis labiau atsiskleidžia. Tiesa, moteris dabar gana retas svečias vakarėliuose, tačiau jos grožio vertintojų armija, tikėkimės, nesumažėjo. Praėjusiais metais Kotryna gražiausių šalies moterų reitinge užėmė 35 vietą.

Rimantė Kulvinskytė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Rimantė, kaip ir jos buvusi kolegė Indrė Kavaliauskaitė, begaliniam televizijos žiūrovų liūdesiui, nebešmėžuoja žydruosiuose ekranuose, tačiau iniciatyvi mergina iš žiniasklaidos akiračio nedingo – R.Kulvinskytė pavasarį surengė plačiai nuskambėjusią „Cibulinės“ akciją. Pirmajame gražiausių Lietuvos moterų reitinge Rimantė Kulvinskytė užėmė 95 vietą.

Agnė Kuzmickaitė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Viena talentingiausių Lietuvos mados kūrėjų moteris džiugina savo darbais, o stipriosios lyties atstovus – vis labiau prasiskleidžiančiais grožio žiedais. Kultinių drugelių autorė praėjusiais metais gražiausių Lietuvos moterų sąraše užėmė 66 vietą.

Laima Lapkauskaitė

DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Kultinė Marijampolės prodiuserė ilgą laiką buvo savo garsiųjų auklėtiniu šešėlyje, tačiau šiais metais sulaukė kvietimo tapti „Žvaigždžių duetų“ vertinimo komisijos nare ir televizijos žiūrovus žavėjo ne tik savo griežtais, bet teisingais vertinimais, tačiau ir savo brandžiu grožiu. Laima Lapkauskaitė debiutuoja gražiausių šalies moterų rinkimuose.

Greta Lebedeva

Asmeninio albumo nuotr.

Pastarasis pusmetis gausus įvykiu Gretos Lebedevos gyvenime – mergina pradėjo skinti pergales fitneso varžybose, paliko merginų grupę „Kitokios', išsiskyrė su ilgamečiu draugu. Dar viena naujiena bene labiausiai treniruotu kūnu tarp Lietuvos garsenybių galinčios pasigirti gretos gyvenime – dalyvavimas šiemetiniuose gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose.

Elena Leonova

Nors Juozo Liesio ir Elenos Leonos porai ir nepavyko nukeliauti iki LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ didžiojo finalo, tačiau šokėja užkariavo daugybės gerbėjų širdis. Elena Leonova pirma kartą dalyvauja gražiausių šalies moterų rinkimuose.

Monika Linkytė

DELFI (T.Vinicko nuotr.)

Nedidelis Vakarų Lietuvos miestelis Gargždai gali didžiuotis keliais dalykais – futbolo komanda „Banga“ ir jos aistruoliais bei jaunąja popmuzikos scenos diva Monika Linkyte. Praėjusiais metais gražiausių šalis moterų rinkimuose Monika užėmė 68 vietą.

Karolina Liukaitytė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Žaviosios LNK orų mergaitės gyvenime – džiugaus motinystės stebuklo laukimo metas. Žiniasklaida ilgai netilo nagrinėdama Karolinos asmeninio gyvenimo pokyčius – išsiskyrusi su iliuzionistu Mantu Žmuidinavičiumi-Wizardu, K.Liukaitytė laimę rado beveik dvigubai už ją vyresnio verslininko glėbyje ir netrukus taps jaunąja mamyte. Pernai Karolina gražiausių Lietuvos moterų reitinge užėmė 83 vietą.

Nomeda Marčėnaitė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Kultinė televizijos laidų vedėja ir menininkė Nomeda Marčėnaitė yra geriausias įrodymas, kad laikas kartais yra bejėgis prieš moters grožį. Metai bėga, o Nomeda Marčėnaitė lieka tokia pat žavi, jautri, švelni ir moteriška. Praėjusiais metais gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose N.Marčėnaitė užėmė 76 vietą.

Irena Marozienė

Viena restoranų verslo Vilniuje pradininkių Irena Marozienė dažnai sutinkama aukštuomenės vakarėliuose, ir kiekvieną kartą maloniai stebina ir savo stiliaus pojūčiu, ir bendravimo kultūra. Elegancija, grožis, stilius – taip paprastai galima apibūdinti Ireną Marozienę, praėjusių metų gražiausių šalies moterų reitinge užėmusią 98 vietą.

Diana Martinėlė

„Po metų jos niekas neprisimins“, - prognozavo skeptikai, kai prieš dvejus metus kaunietė Diana Martinėlė pateko į šalies žiniasklaidos akiratį. Kaip skaudžiai jie apsiriko! Per pastaruosius metus Diana tapo viena ryškiausių ir labiausiai fotografuojamų pramogų industrijos asmenybių. Pernai moteris gražiausių šalies moterų reitinge užėmė 53 vietą.