KLUBAS.lt skaitytojai už savo favorites galės balsuoti iki antradienio, birželio 18-osios vidurnakčio. Birželio 19-ąją bus paskelbtos keturios pusfinalio nugalėtojos, kurios keliaus į finalą.

Kiekvienas balsas yra labai svarbus, nes jis gali nulemti vienos ar kitos moters galutinę vietą šimto gražiausių Lietuvos moterų reitinge.

Balsavimas yra apribotas – iš vieno IP galima atiduoti iki penkių balsų.

Jūsų dėmesiui – antro pusfinalio dalyvės.

Edita Daniūtė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Europos sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė sugeba ne tik puikiai šokti, bet ir visada nepriekaištingai atrodyti. E. Daniūtė šiemet debiutuoja Lietuvos moterų sąraše.

Agnė Ditkovskytė

(Asmeninio archyvo nuotr.)

Praėjusių metų gražiausių Lietuvos moterų sąraše aktorė Agnė Ditkovskytė užėmė trečiąją vietą, šiemet jos šansai tokie pat dideli.

Redita Dominaitytė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Aktorės Reditos Dominaitytės negalima nepastebėti. Žaviąją raudonplaukę iš minios galima išskirti ne tik dėl ryškios plaukų spalvos, bet ir meniško aprangos stiliaus. Redita į gražiausių Lietuvos moterų sąrašą pakliūva pirmą kartą.

Ernesta Elzbergaitė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Modelių mokyklos „Catwalk“ vadovė, muzikos vadybininkė bei viena žaviausių merginų mados pasaulyje Ernesta Elzbergaitė praėjusiais metais užėmė 65 vietą. Pastaruoju metu ji dar labiau išgražėjo, todėl gali būti, kad šiemet ji kops dar aukščiau.

Alma Eniulytė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Miela šviesiaplaukė Alma Eniulytė išgarsėjusi LNK realybės šou „Radži ieško žmonos“ buvo viena gražiausių projekto dalyvių, tačiau dainininkas Radži jos į žmonas neišsirinko. Tikime, kad Almai, debiutuojančiai gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose, nusišypsos laimė.

Vaida Genytė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Vaidai Genytė pastaruosius kelerius metus pergyvena savo aukso amžių – dar vaikystėje konkurse „Dainų dainelė“ daina „Sparnuotosios sūpynės“ sužibėjusi dainininkė dabar dalyvauja įvairiuose projektuose ir saujomis raško populiarumo vaisius. Šiais metais Vaidos grožis prasiskleidė TV3 projekte „Chorų karai“, kuriame ji buvo Policijos choro generolė. Praėjusiais metais Vaida gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose užėmė 80 vietą.

Ieva Gervinskaitė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Nors „Mis Lietuva 2011“ nugalėtojos Ievos Gervinskaitės populiarumas šiais metais keik prigeso, tačiau grožis niekur neišgaravo. Praėjusių metų gražiausių Lietuvos moterų sąraše Ieva atsidūrė 62-oje vietoje.

Agnė Grudytė

(A.Salomino nuotr.)

„Naisių vasaros“ žvaigždė aktorė Agnė Grudytė retai kada šmėžuoja pramogų pasaulio renginiuose. Žinanti savo vertę A. Grudytė – viena paslaptingiausių Lietuvos žvaigždžių. Praėjusiais metais ši žavinga moteris užėmė 10-ąją vietą.

Izolda Gudelis

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Verslininkės Izoldos Gudelis grožis – išlaikytas ir rafinuotas. Jos aprangoje niekada nepastebėsime stiliaus klaidų. Tobula išvaizda jos skiriamasis ženklas. Todėl praėjusiais metais ji perkopė į pirmąjį penkiasdešimtuką ir užėmė 49 vietą.

Gintarė Gurevičiūtė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Gintarė Gurevičiūtė – viena gražiausių moterų Lietuvoje. Jos grožio žiedai dar labiau išsiskleidė LNK projekte „Kviečiu šokti“. O praėjusių metų reitinge ji 16-17 vietas dalinosi su televizijos laidų vedėja Beata Nicholson.

Laura Imbrasienė

DELFI (T.Vinicko nuotr.)

Televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė – subtili ir paslaptinga. Išskirtinio grožio moteris praėjusiais metai gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose užėmė net šeštą vietą.

Kristina Ivanova

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Buvusi grupės „ŠarkA“ narė Kritsina Ivanova iš šio projekto pasitraukė ir pradėjo kurti nuosavą verslą. Šiuo metu ji grožio studijos „Kristina“ savininkė. Kristinos grožis kuo toliau, tuo labiau skleidžiasi. Anksčiau apvalias kūno formas turėjusi Kristina dabar liekna kaip smilga. Pernai ji atsidūrė 31-oje sąrašo vietoje.

Agnė Jagelavičiūtė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Nors kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė ir nusiskuto plaukus, tačiau stipri Agnės charizma ir ekscentriškumas jos išskirtinio žavesio nepanaikino. Praėjusių metų gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose ji buvo 58-oje vietoje.

Eglė Jakštytė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Atlikėją Eglę Jakštytę dažniausiai scenoje išvystame seksualią ir gundančią. Tamsiaplaukė gražuolė pernai į pirmąjį penkiasdešimtuką nepakliuvo ir liko 51-oje lentelės vietoje.

Viktorija Jakučinskaitė

DELFI (T.Vinicko nuotr.)

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė tikras moteriškumo įsikūnijimas. O jos kūrybos suknelės tik dar labiau pabrėžia jos eleganciją ir romantišką prigimtį.

Vita Jakutienė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Bene labiausiai apkalbama Lietuvos įžymybe. Tapusi „pupytė“ Vita Jakutienė Lietuvą stebina įspūdingomis kūno formomis: gundančia krūtine ir lieknomis kojomis. Vyrus aikčioti priverčianti Vita gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose dalyvauja pirmą kartą.

Inga Jankauskaitė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Aktorė Inga Jankauskaitė į televiziją sugrįžo su debiutu TV3 projekte „Chorų karai“ kaip laidos vedėja, šiais metais gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose ji debiutuoja taip pat.

Daiva Janulaitytė-Günther

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Retai kada sutiksi tokią gražią mokslų daktarę, kuri dar ir Vienos pokylio globėja. Visada spindinti ir besišypsanti. Tokią ją pažįsta tiek jos studentai, tiek ir aplinkiniai. Praėjusių metų rinkimuose ji buvo 89-oje vietoje.

Milana Jašinskytė-Pankevičienė

DELFI (T.Vinicko nuotr.)

Sunku patikėti, kad smulkutė šokėja Milana Jašinskytė-Pankevičienė yra mama. Liekno sudėjimo Milana – tikra vyrų svajonė. Praėjusiais metais TV3 projektą „Šok su manimi“ laimėjusi šokėja Milana kartu su sporto žurnalistu Mindaugu Rainiu gali ne tik didžiuotis bei džiaugtis pergale, bet ir mėgautis gražiausios poros titulu. Žiūrėsime, kaip gražuolei šokėjai vienai pačiai seksis dalyvauti gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose. Jai tai – pirmas kartas.

Vilma Javtokienė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Niekam ne paslaptis, kad krepšininkų draugės ypatingo grožio moterys. Krepšininko Roberto Javtoko žmona Vilma Javtokienė - ne išimtis. Vilmą būtų galima įvardinti kaip tikrų tikriausia lietuvaitę, kuri mėgsta savo šviesius plaukus susipinti į kasą. Praėjusių metų rinkimuose ji užėmė 23-ają vietą.