KLUBAS.lt skaitytojai už savo favorites galės balsuoti iki antradienio, birželio 11-osios vidurnakčio. Birželio 12-ąją bus paskelbtos keturios pusfinalio nugalėtojos, kurios keliaus į finalą.

Kiekvienas balsas yra labai svarbus, nes jis gali nulemti vienos ar kitos moters galutinę vietą šimto gražiausių Lietuvos moterų reitinge.

Balsavimas yra apribotas – iš vieno IP galima atiduoti iki penkių balsų.

Jūsų dėmesiui – pirmojo pusfinalio dalyvės.

Goda Alijeva

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Didžiuliam Lietuvos vyrų nusivylimui Goda Alijeva pareiškė, jog grupėje „69 danguje” nebedainuos – dabar moteris visą savo dėmesį skirs šeimai. Praėjusias metais gražiausių Lietuvos moterų sąraše Goda užėmė ketvirtą vietą.

Justė Arlauskaitė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Justės Arlauskaitės, dar žinomos Jazzu vardu, populiarusas jau seniai peržengė Lietuvos ribas – svajingas elektronines dainas atliekanti dainininkė puikiai vertinama ir užsienio šalyje. Kuo labiau populiarėja Justės dainos, tuo labiau skleidžiasi jos grožio žiedai. Justė debiutuoja gražiausių Lietuvos moterų sąraše.

Rasa Arlauskienė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Ponia Rasa kaip viesulas prieš pora metų įsiveržė į Lietuvos aukštuomenės kronikas, ir elito vakarėliuose visada išsiskiria nepriekaištingu stiliumi. Rasai Arlauskienei šie gražiausių Lietuvos moterų rinkimai – pirmieji.

Ieva Ambrazaitė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Rodos, vos prieš pora metų muziko mėgėjai tik kraipė galvas, išgirdę „Pinup Girls“ pavadinimą, o dabar šis merginų trio jau tvirtai įleido šaknis tautinės popmuzikos rinkoje. Grupės sėkmės simbolis – gražios merginos, ir Ieva Ambrazaitė yra viena jų. Praėjusiais metais gražiausių Lietuvos moterų sąraše Ieva užėmė 41 vietą.

Jurga Anusauskienė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Poniai Jurgai tai buvo permainų kupini metai – iš pradžių moteris visus pribloškė savo apsisprendimu priimti iššūkį ir pasirodyti televiziniame šokių projekte, kur žiūrovus stebino savo idėjomis ir kūno lankstumu. Praėjo pusmetis ir dar viena netikėta žinia – atrodo, neišskiriama atrodžiusi Ričardo ir Jurgos Anusauskienės pora pasuko skirtingais keliais. Panašu, kad tokie sukrėtimai savotiškai pasitarnavo J.Anusauskienei – įvairiose žiniasklaidose priemonėse netrūko pastebėjimų, kad tris vaikus išauginusi ponia Jurga atrodo kur kas gražesnė nei anksčiau. J.Anusauskienė pirmą kartą dalyvauja gražiausių Lietuvos moterų reitinge.

Daiva Anužytė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Tituluota gražuolė visada traukė akį – taip suderinti stilių, eleganciją ir seksualumą sugeba reta moteris. Moteris taip pat pergyveno skyrybas, tačiau tai iš jos gyvenimo džiaugsmo neatėmė. Praėjusių metų reitinge ponia Daiva tik per plauką atsidūrė nuo karščiausio damų dešimtuko – užėmė vienuolikta vietą.

Gražina Baikštytė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Nesenstanti Lietuvos kino legenda, neseniai išbandžiusi rašytojos plunksną ir Lietuvos skaitytojams padovanojusi knygą apie kultinį teatro režisierių Rimą Tuminą. Praėjusiais metais gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose Gražina Baikštytė užėmė aukštą aštuntą vietą, toli už savo nugaros palikusi kur kas jaunesnes gražuoles.

Dainė Baumilė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Praėjusių metų pabaiga Dainei buvo ypač dramatiška – vyrui Donatui Baumilai užmezgus ryšį su šokėja Rasa Židonyte, subyrėjo, rodos, nepajudinama buvusi santuoka. Vis dėlto Dainė nesėdėjo užsidariusi tarp keturių sienų, lankėsi įvairiuose vakarėliuose ir net buvo išrinkta labiausiai pribloškianti muzikos apdovanojimų M.A.M.A raudonojo kilimo dama. Pastarosiomis dienomis netrūksta kalbų, kad Donatas Baumila grįžo į savo gražiosios moters glėbį. Dainė Baumilė debiutuoja gražiausių Lietuvos moterų sąraše.

Inga Bytautė

DELFI (Š.Mažeikos nuotr.)

Tylioji keliautoja ir maisto gurmanė vengia ryškių apdarų, nesistengia išsiskirti vakarėliuose, tačiau jos grožis ir elegancija šviečia iš toli. Ingai Bytautei šis gražiausių Lietuvos moterų reitingas – pirmasis.

Daina Bosas

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Viena didžiausių Lietuvos mados ir stiliaus žinovių, aukštuomenės vakarėlių pažiba ir siela, trijų šaunių vaikų mama ir viešbučio šeimininkė pernai maloniai nustebino, pademonstravusi tik bikiniu pridengtas nepriekaištingas kūno linijas – tokio kūno poniai Dainai galėtų pavydėti ir perpus jaunesnės merginos. Praėjusiais metais šiame reitinge Daina Bosas užėmė trisdešimtąją vietą.

Inga Budrienė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Viena garsiausių Kauno damų atsisakė begalybės „Swarovski“ papuošalų, ir reikalai pajudėjo – šiandien ponia Inga garsėja kaip neblogą skonį turintį dama, ir žinoma, nuo jos vyrams sudėtinga atplėšti akis. Praėjusiais metais, tiesa, ponia Inga vos neliko šimtojoje reitingo vietoje – užėmė 99 vietą.

Aistė Stonytė-Budzinauskienė

DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Kuklioji kino metraštininkė nesivelia į skandalus, vakarėliuose elgiasi neiššaukiančiai – kaip ir dera skautams. Jei skautų kaklaraiščius ryšėtų daugiau tokių žavių žmonių, skautų gretos butų kur kas gausesnės. Praėjusiais metais Aistė Stonytė-Budzinauskienė gražiausių Lietuvos moterų reitinge užėmė aštuonioliktą vietą.

Marina Bui

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Skandalinga, bet....graži. Marinai metai buvo nelengvi – nors moteris, išsiskyrusi su širdies draugu Jaroslavu Avgustu ir labai retai rodydavosi viešumoje, tačiau skandalai prie jos lipte lipdavo. Tačiau nors Marinai teko visa eilė išbandymų, jos grožis tik dar labiau suvešėjo.

Inga Bunkienė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Pirmosios verslininko Danieliaus Bunkaus žmonos pasirodymas viešumoje prilygo bombos sprogimui – portalai, žurnalai ir televizijos laidos kurį laiką neatsikvėpdamos rašė ir rodė reportažus apie išvaizdžią verslininkę. Inga Bunkienė debiutuoja šiame sąraše.

Natalija Bunkė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Susilaukusi pirmagimio, Natalija kuriam laikui dingo iš viešumos, tačiau neilgam. Jos sugrįžimas buvo triuškinantis – žiūrovai prie televizorių ekranų ir koncertų salėse tiesiog alpo nuo N.Bunkės grožio ir pavydėjo jos sutuoktiniui Danieliui Bunkui. Natalija Bunkė taip pat debiutuoja šiame sąraše.

Indrė Burlinskaitė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Legendine fotosesija prie sostinės Baltojo tilto pradėjusi į pramogų pasaulį žengti septynmyliais žingsniais, Indrė greitai pelnė daugybės žmonių simpatijas, o žiniasklaida ją pakrikštijo natūralaus grožio ambasadore. Šie metai Indrei dar sėkmingesni – intensyvios treniruotės sporto klube jos kūnui suteikė tobulas linijas, o fitneso varžybose jau pasipylė ir apdovanojimai. Praėjusiais metais Indrė pateko į gražiausių Lietuvos moterų rinkimų finalą ir užėmė keturioliktąją vietą.

Skaistė Būtytė

KLUBAS.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Kadaise ypatingai populiaraus realybės šou „Baras“ žvaigždė šmėkštelėjo keliuose renginiuose ir vėl pasislėpė. Tačiau to užteko, jog būtų galima konstatuoti faktą – Skaistė taip ir liko viena charizmatiškiausių bei paslaptingiausių Lietuvos moterų. Skaistei šis reitingas – pirmasis.

Sandra Chlevickaitė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Tolimais 1996 metais Sandra tapo „Mis Lietuva”, tačiau metams bėgant apie ją pasirodydavo vis mažiau žinių, kol moteris, sutikusi dalyvauti televizijos šou „Žvaigždžių duetai“, lyg torpeda vėl įsiveržė į pramogų industrija. Sandra debiutuoja gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose.

Saulenė Chlevickaitė

DELFI (T.Vinicko nuotr.)

Šiemetiniai „Žvaigždžių duetai“ ne tik gražino prisiminimus apie Sandrą Chlevickaitę, bet ir leido susipažinti su jos seserimi Saulene, kurios grožis iš vietos galėtų pajudinti ir akmenį. Saulenė taip pat pat pirmą kartą dalyvauja gražiausių Lietuvos moterų rinkimuose.

Vaida Grikšaitė-Česnauskienė

DELFI (T.Vinicko nuotr.)

Dar viena tituluota gražuolė. Skirtingai nei kitos sąrašo dalyvės, du vaikučius auginančią Vaidą galima išvysti ne tik aukštuomenės susibūrimuose, bet ir futbolo aikštelėje – štai ką reiškia turėti vyrą futbolininką. Stiliaus, grožio ir elegancijos ekspertai pirmą kartą delegavo ponią Vaidą į gražiausių Lietuvos moterų reitingą.