Vos prieš metus apie solinę dainininkės karjerą dar galvojusi 25 metų mergina šiandien į Lietuvos pramogų industrija žiūri kur kas realesniu žvilgsniu ir supranta, kad nemenkos investicijos Lietuvos rinkoje vargu bau ar atsipirks, o sugrįžti bet kaip į sceną Marina nebenori.

Neseniai M.Bui apie save priminė sutikusi dalyvauti skandalingame ir tik kelias savaites trukusiame realybės šou „Šlovė ir turtai“, tačiau projektą uždarius, Marina, kaip ir kiti realybės šou dalyviai liko be turtų, ir tik su krisleliu šlovės.

Tiesa, televizijos žiūrovai galėjo įsitikinti, kad M.Bui atrodo dar geriau nei tuomet, kuomet dainavo „Olialia pupytėse“.Nors mergina atviro seksualumo nedemonstruoja, jos energetiką galima pajusti ir iš apsirengimo stiliaus – praėjusią savaitę atvykusi į LNK studiją, kur vyko laidos „Plikis ir ponia“ filmavimas, Marina vėl pakuteno padus stipriajai širdžiai. Nors jos hispteriška palaidinė, juodas trumpas sijonukas ir aukštakulniai toli gražu nepriminė jos ankstesnių atvirų suknelių, tačiau atmosfera studijoje tiesiog buvo įelektrinta jos seksualumo.