Paskutinį kartą savo mamą Nijolė matė prieš dvejus metus per senelio laidotuves. Dar per realybės šou „Radži ieško žmonos” mergina ašarodama pasakojo skausmingą savo šeimos istoriją.

„Mama manęs neaugino, o tėčio... jo nėra. Mano mažasis broliukas – vaikų namuose. Mes su seserimi gyvename su močiute, kurią ir laikau savo tikrąja mama.”

Kartkartėmis mergina užsimindavo, kad norėtų mamos. Tokios, kuri myli ir rūpinasi, su kuria galima pasikalbėti, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

Realybės šou „Šlovė ir turtai” rengėjai pasileido į Loretos Malevič paieškas. Galų gale Vilniaus rajone rasta moteris sutiko atvykti į „Šlovės ir turtų” rezidenciją.

Loreta už 15 litų nupirko puokštę gėlių ir tikino, kad susitaikymas su dukra Nijole jai būtų pati didžiausia dovana. Deja, vos pravėrusi namo duris, Loreta gavo ne dovaną, o spjūvį į veidą.

„Aš nenoriu tavęs matyti! Dink Iš čia! Nekenčiu tavęs!”, – it išprotėjusi rėkė Nijolė. Galų gale, mergina tėškė gėles ant grindų ir pabėgo iš kambario. Mama liko stovėti it įbesta, o kiti namo gyventojai liko be žado. Žodis po žodžio Loreta Malevič ėmė pasakoti savo gyvenimo istoriją. Klaidų būta daug: alkoholis, sudeginti namai, išmėtyti vaikai...

Kaip toliau vystėsi Nijolės ir jos mamos susitikimo drama, žiūrėkite jau šį pirmadienį ir antradienį, 21 val. per LNK realybės šou „Šlovė ir turtai”.