Antradienio serijoje įmantraus namo gyventojai vienas kitam dalino pliusus ir minusus, šiame šou pavadintus „deimantais” ir „akmenimis”. Daugiausiai „akmenų” sukrito į 22 metų Vilmos daržą. Dauguma dalyvių savo pasirinkimą motyvavo tuo, kad Vilma neturi talento, yra grubi ir veidmainė.

Kas užims antrąją išlikimo kėdę, nusprendė skandalais pagarsėjusi Marina Bui. „Manau, kad Vilma vertesnė išlikimo. Nerijus namuose iššaukė daug konfliktų, tai gal be jo būtų ramiau”, - savo pasirinkimą argumentavo Marina.

Jau pirmosiomis „Šlovės ir turtų” dienomis Nerijus pademonstravo savo išskirtinumą. Ir konkurentus, ir televizijos žiūrovus šokiravo jo moteriška burleska bei itin nesantūrūs pasisakymai.

Tiesioginės transliacijos iš „Šlovės ir turtų” rezidencijos vyks kas antrą trečiadienį. Po truputį dalyviai paliks išsvajotąją žvaigždžių kalvę, kol galų gale liks vienas – tas, kuriam lemta tapti žvaigžde ir mėgautis pagrindiniu 50 tūkst. litų prizu.

Kokios intrigos ir netikėtumai toliau laukia „Šlovės ir turtų” rezidencijoje, pamatysite jau ateinantį pirmadienį, 21 val. per LNK