Kino centre „Forum Cinemas“ įvyko Europos šalių kino forumo „Scanorama“ atidarymo vakaras. Renginyje dalyvavo kinu bei kitomis meno šakomis besidomintys žmonės. Prieš seansą kino teatro koridoriuose šurmuliavo režisieriai, aktoriai, menotyrininkai bei kiti su kultūra susiję veikėjai.

Iš visų vakaro viešnių labiausiai akį patraukė aktorė Dalia Michelevičiūtė, kuri spinduliavo puikia energija, o veidą puošė miela šypsena.

Tuo pat metu kitame Vilniaus gale esančioje parduotuvėlėje susirinkę svečiai buvo kviečiami paskanauti šventinio alaus. Pasivaišinti išskirtiniu alumi bei prie jo derančiais patiekalais atvyko ir aktorė Gražina Baikštytė. Mielai bendraudama su aplinkiniais, Gražina žavėjo vakarėlyje dalyvavusius vyriškos lyties atstovus, kurie nestokojo dėmesio žaviajai damai.

Nors ir skirtingi renginiai bei niekur nebuvo pateiktas aprangos kodas, tačiau abi aktorės buvo pasipuošusios juodos spalvos drabužiais.

Aktorė D. Michelevičiūtė vilkėjo juodas kelnes ir tokios pat spalvos megztuką. O G. Baikštytė puošėsi juoda tunika ir timpėmis.
Santūri apranga išryškino abiejų aktorių eleganciją. Tačiau, kuriai juoda spalva tinka labiau, nuspręskite jūs.

Dalia Michelevičiūtė


Gražina Baikštytė