„Savaitė buvo pilna įvykių. Koncertai Maskvoje ir Sankt Peterburge tapo savotiška gimtadienio dovana mums patiems”, – sakė grupės vokalistas Maksas Melmanas. „Kelionė nebuvo lengva, tačiau turininga, o koncertai emocingi. Jei viskas gerai klostysis, neužilgo grįšime į Rusiją koncertuoti ir vėl“.

Grupės gitaristui Olegui Aleksejevui praėjusią savaitę primins ir nauja tatuiruotė, kurią jis pasidarė Maskvoje. Savo kairę ranką gitaristas papuošė stilizuotu katino atvaizdu. Prieš dešimt metų pirmą tatuiruotę pasidariusiam muzikantui tai – jau ketvirtoji tatuiruotė. Ją pasidaręs gitaristas iškart skubėjo į koncertą Maskvos klube „Artefaq“.

Maskvoje su savo koncertu „Biplan“ per savo gyvavimą lankėsi jau keliolika kartų, tačiau pirmą kartą nuo 2010 metų. Tuo tarpu kitą dieną Sankt Peterburge klube „Cokolj“ įvykęs koncertas buvo pirmasis per grupės istoriją šiame mieste. Rugsėjo pabaigoje „Biplan“ savo naują rusišką programą sėkmingai pristatė ir Kijeve. Ukrainoje naujoji grupės daina ir vaizdo klipas „Plius/Minus“ sulaukia vis didesnio radijo stočių ir TV kanalų dėmesio.

Naujas „Biplan“ albumas „Plius/Minus“ yra trečiasis rusiškas albumas grupės karjeroje. Jame įrašyta vienuolika kūrinių, tarp kurių radijo singlas „Plius/Minus“ ir grupės „Kino“ dainos „Razreši mne“ nauja versija. Ši daina – vienintelė, kurios negalima rasti lietuviškuose „Biplan“ albumuose, likusias dainas galima išgirsti skambant lietuviškai albumuose „Nuodai P.S. Lyg paskutinį kartą“ (2009 m.) ir EP „Meilė“ (2012 m.).

Naujas rusiškas „Biplan“ albumas pasirodė po vienuolikos metų pertraukos. 1999 metais grupė išleido albumą „Blondinkam“, 2001 metais sekė darbas „V jazz’e tol’ko devuški“. Trečiojo albumo grupės gerbėjams NVS šalyse teko laukti daugiau kaip dešimt metų.

Vasarą kartu su muzikos agentūra M.P.3 „Biplan“ taip pat išleido lietuvišką kompaktinę plokštelę „Meilė“ ir nufilmavo vaizdo klipą titulinei jos dainai bei ArtG remiksui.