Sekdama užsienio žvaigždžių pavyzdžiu, M.Malinovskaja įamžino save mobiliuoju telefonu, o kelias nuotraukas iš buitinės fotosesijos paskelbė savo paskyroje socialiniame tinklapyje. Nuotraukos pavyko gana karštos – moteris pozuoja vilkėdama tik iš kelių rožinės medžiagos skiaučių pasiūtą bikinį, išryškinantį seksualias M.Malinovskajos kūno linijas.

31 metų moteris, kurios biografijoje yra ne tik ryškus pėdsakas, paliktas televizijoje, bet ir audringi romanai su turtingais vyrais (pora kartų M.Malinovskajos ir jos širdies draugų santykiai baigdavosi numatytų vestuvių išvakarėse) dažnai buvo aptarinėjam Rusijos žiniasklaidoje, o pavydūs interneto komentatoriai nepavargdami įrodinėdavo, jog prisirpęs M.Malinovskajos biustas tokią formą įgavo grožio peilio dėka. Kliūdavo ir moteris lūpoms – įžymybių gyvenimą sekantys gandonešiai apkalbinėdavo, esą tokią putlią formą joms suteikia botoksas.

Naujosios nuotraukos vėl sukėlė nemenką audrą internete – dalis jos gerbėjų Mašai Malinovskajai žarsto pagyras, dalis – kaip jau įprasta, tvirtina, jog tai – tik plastinių operacijų profesionalų reklama.

Maša Malinovskaja. facebook.com nuotr.