Į vieną grupę susibūrusios bene dažniausios pramogų garsenybių vakarėlių fotogalerijų bei žurnalų viršelių viešnios Natalija Bunkė, Oksana Pikul, Liepa Mondeikaitė ir Katažyna Nemycko per tris vasaros mėnesius tapo geidžiamiausia įmonių švenčių bei turtingų verslininkų privačių vakarėlių grupe. Pramogų pasaulio užkulisiuose puse lūpų kalbama apie lietuviškais mastais ypač neblogus honorarus – esą grupė už vieną pasirodymą gauna nemažiau šešių tūkstančių litų.

Ir nors „Pop Ladies“ kolektyvą netrukus paliks Oksana Pikul, gražių merginų grupėje tik padaugės – žiniasklaidoje jau buvo skelbta, kad grupę papildys Monika Kvietkutė. Po kelių dienų joje turėtų debiutuoti ir Urtė Šilagalytė.

Kitas „Pop Ladies“ planas – koncertuoti dviem sudėtimis. Mat grupės paklausa šiuo metu yra tokia didelė, jog norėdama patenkinti užsakovų įgeidžius, merginų grupė turi turėti dvi sudėtis.

Tai nėra naujiena pramogų industrijoje – savo klestėjimo laikais praėjusio amžiaus devintajame dešimtmetyje ypatingai populiari tuometinės Sovietų Sąjungos grupė „Laskovyj Maj“ turėjo net šešias-septynias sudėtis, kad galėtų patenkinti milžinišką paklausą didžiulėje imperijos teritorijoje.