Lietuvai švenčiant Mindaugo karūnavimo dieną „G&G Sindikato“ penkiukė – Svaras, Donciavas, Pushaz, Kastetas ir Mamania – minėjo ir asmeninę sukaktį. Jau 16-a metų kolektyvas ošia išvien ir, atrodo, nė nesirengia sustoti.

Penkis studijinius albumus išledęs „G&G Sindikatas“ šią vasarą jau spėjo pakoncertuoti Kaune, Alytuje, Varėnoje, Nidoje, Palangoje, sostinės įvykiuose „Loftas Fest“ ir „Red Bull Soundclash“. Šiemet aplankyti ir lietuviai Anglijoje, Škotijoje bei Airijoje, laukia išvykos į Norvegiją ir Islandiją, festivaliai „Tamsta Muzika“ ir „Roko naktys“.

Visi kolektyvo pasirodymai savaip rekordiniai ir sausakimši – belieka pasidžiaugti, kad unikaliai populiarūs „Sindikato“ vyrai savo talentus bei hitus sutalpins ir į „Vasaros terasą“. Liepos 12-osios vakarą pradės ir užbaigs senas grupės draugas Vaiper iš „Despotin Fam“.

Pats metas susiplanuoti ir kitus „gyvus“ šios vasaros ketvirtadienius. Liepos 26-ąją „Vasaros terasos“ sienų stiprumą bandys „Antis“, rugpjūčio 9-ąją – gaiviojo „Saulės kliošo“ koncertas, o rugpjūčio 23-ąją Andrius Mamontovas scenoje atšvęs savo gimtadienį. Visi „TUBORG Liquid Soundtrack“ renginiai – nemokami, koncertų pradžia – 20 val.