Argentinoje gimusi, bet Italijoje pastaruoju metu gyvenanti ir karjeros laiptais kylanti Belen Rodriguez, prieš dvejus metus vykusiame San Remo festivalyje dainavo kartu su italų dievinamu dainininku Toto Cutugno. Šį kartą jai į rankas mikrofono neteko imti, tačiau savo kelias minutes trukusį pasirodymą San Remo scenoje tiesiog gražios moters vaidmenyje, modelis išnaudojo su kaupu.

Moteris į sceną žengė vilkėdama suknelę su tokiu drąsiu priekyje esančiu skeltuku, jog nurausti turėjo net ir visko matę fotografai. Išdavikiškai plazdenanti (nors italų žiniasklaida nė neabejoja, jog šiai „išdavystei“ buvo rengiamasi iš anksto) suknelė beveik neslėpė gana intymioje vietoje išbadytos tatuiruotės – iš pirmo žvilgsnio galėjo pasirodyti, jog Belen Rodriguez scenoje pasirodė iš vis nemūvėdama kelnaičių.

Ir tik atidžiai, milimetras po milimetro ištyrinėję modelio nuotraukas, apie įžymybių gyvenimą rašantys portalai konstatavo faktą: kelnaites Belen Rodriguez vis dėl dėlto mūvėjo. Tiesa, norint įžiūrėti kelnaites, teko peržiūrėti gausybę iš įvairių rakursų nufotografuotų vaizdelių.

Beje, italų žiniasklaidos Belen Rodriguez nebūtų labai nustebinusi, jei į San Remo sceną būtų žengusi ir nemūvėdama kelnaičių – modelio grožybėmis buvo iki valios pasidžiaugta praėjusiais metais, kuomet internete buvo paviešinti jos ir buvusio vaikino Tobiaso Blanco meilės žaidimai.