Dainininkai, iki tol girdėję tik liaupses ar pakankamai švelnią kritiką, šį kartą pakankamai įsitempę klausėsi E.Daniūtės, kuri dažniausiai aptarinėjo choreografiją (laida buvo skirta šokiams – KLUBAS.lt pastaba) bei įvaizdį.

Bene didžiausią akibrokštą pateikė Žilvino Žvagulio ir „Mis Lietuva 2011” Ievos Gervinskaitės duetas. Pasirodymo pradžioje atrodė, kad duetas pristatys dar vieną „neutralų“ numerį, pagyvintą tirolietiška polkute. Tačiau numerio finalas būtų privertęs nurausti ir užkietėjusį ciniką: Ieva Gervinskaitė, pademonstravusi savo kūno lankstumą, sugebėjo Ž.Žvaguliui praslysti tarp kojų ir duetas, susikabinęs ne pačia padoriausia poza ir mušdamas vienas kitam ritmą į užpakalius, baigė pasirodymą.

Vertinimo komisija ir studijoje susirinkę žiūrovai galėjo iki valios grožėtis ir stangriomis „Mis Lietuva 2011” kojomis, ir jos retro kelnaitėmis. Pastarosios užkliuvo ir Editai Daniūtei. „Užpakaliukas, koks jis dailus bebūtų, su šitomis kelnaitėmis neatrodo nei itin seksualiai, nei estetiškai“, - žodžių į vatą nevyniojo E.Daniūtė.

Vytenis Pauliukaitis savo monologe taip pat neužmiršo paminėti Ievos kelnaičių. „Kelnaites galėjote pasisiūti dar gražesnes – ten, kaip kalnuose nešioja, su daug krinzeliukų“, - iš žiūrovų lūpų išspausdamas šypseną kalbėjo V.Pauliukaitis.

„Kiek davė LNK, už tiek ir pasisiuvom“, - gūžtelėjęs pečiais sureagavo Ž.Žvagulis, studijoje sukėlęs juoko proveržį.