Netrukus „Cactus Pro“, savo laiku visą lietuviškos popmuzikos grietinėlę nulaižiusi su grupėmis-gigantėmis „Junior“, „Mango“, „Pikaso“, dainininkėmis Geltona ir Viktorija Perminaite, atlikėjais Amberlife, Deiviu ir Andriumi Rimiškiu, publikai pristatys du naujus projektus.

„Vasarą viename lietuviškame kanale buvo paskelbta gabių jaunų žmonių atranka, per kurią broliai atsirinko, berods, septynis žmones. Gali būti, kad naujų projektų bus net ne du, o trys“, - portalui KLUBAS.lt pasakojo šaltiniai. Anot jų, nauji projektai pareikalavo nemažų investicijų, tačiau dar įdomiau, jog tai bus brolių Bendžių fabrikui neįprastą muziką kuriantys ir grojantys projektai.

Gintaras Bendžius nuo oficialių komentarų susilaikė ir pasiūlė dar kiek palūkėti.

Prieš kelerius metus savo veiklos dešimtmetį atšventusi „Cactus Pro“ pastaruoju metu buvo pritilusi – nors ir buvo reanimuotos kadaise populiarumo spinduliuose besimaudžiusios grupės „Pikaso“ bei „Junior“, tačiau joms susigrąžinti buvusios šlovės nepavyko. Didele sėkme negalėjo pasigirti ir projektai „Raketa“ bei „Širdelės“ - po kelerių metų veiklos šios grupės tyliai nulipo nuo scenos.