“Mūsų renginio tikslas – parodyti lietuviškos muzikos pjūvį. Skirtingų stilių atlikėjai jungiasi ir ruošia specialius pasirodymus su pačiomis geriausiomis dainomis”, - pasakojo M.A.M.A. apdovanojimų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Vienas romantiškiausių programos numerių – M.Jankavičiaus ir I.Narkutės duetu atliekama daina “Raudoni vakarai”. Šį jausmingą kūrinį pastaraisiais metais pamėgo milijonai klausytojų. Lietuvos dailiojo čiuožimo žvaigždė Povilas Vanagas ir aktorė Agnė Ditkovskytė pagal jį šoko milžiniško populiarumo Rusijos televizijos projekte “Ledas ir liepsna”. “Raudoni vakarai” jautriai suskambo ir žiūrimiausio lietuviško filmo “Tadas Blinda” garso takelyje.

M.A.M.A. apdovanojimuose Tado Blindos vaidmens atlikėjas dainininkas M.Jankavičius šią dainą atliks kartu su jos autore I.Narkute. Scenoje stovės du fortepijonai...

“Aišku, jaudinuosi! - neslėpė I.Narkutė, klausiama apie pasirodymą. - Ruošiame numerį, stengiamės. Mums patiems įdomu, kaip viskas pavyks. Manau, šį kartą “Raudoni vakarai” skambės kiek kitaip.”

Ši daina I.Narkutei taip pat gali pelnyti M.A.M.A. geriausio metų debiuto apdovanojimą – ji yra viena iš nominantų. “Man tai buvo malonus netikėtumas, - sakė Ieva. - Akivaizdu, kad tai lėmė “Raudoni vakarai”, nes tą dainą žino ir tie, kurie nesidomi dainuojamosios poezijos žanru, kita mano kūryba. Ši daina pasiekė plačią auditoriją.”

I.Narkutė laukia M.A.M.A. apdovanojimų. “Smagu, kad toks renginys vyksta. Tai yra judesys. Man atrodo, visada geriau daryti, o darant - žiūrėti ir vertinti, nei sėdėti ir bambėti”, - sakė ji.

M.A.M.A. apdovanojimuose taip pat pasirodys Marijonas Mikutavičius, Donny Montell, Rūta Ščiogolevaitė, Asmik Grigorian, Mia, “Happyendless” ir daugelis kitų. Renginį tiesiogiai transliuos TV3.