Metų geriausiems muzikos kūrėjams ir atlikėjams apdovanojimus įteiks skirtingų profesijų autoritetai, tarp kurių bus ir visų mylimi sportininkai, aktoriai. O kiekvieną nominaciją atskirai pristatys visų laikų geriausi televizijos laidų vedėjai, pramogų pasaulio žvaigždės, daugybė puikiai žinomų veidų. Scenoje jie pasirodys poromis.

Atskleidžiama, kad ceremonijos vedėjų gretose bus šou verslo darboholikų tandemas - Asta ir Giedrius Masalskiai, televizijos grožis ir iškalba - Aistė Paškevičiūtė ir Jogaila Morkūnas, balsingoji laidų vedėja Agnė Armoškaitė ir „Eurovizijos” prodiuseris Audrius Giržadas, „Šok su manimi” ir „Chorų karų” metraštininkai Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė, „žasas” Marijus Berenis-Tru ir „bohemietė” Asmik Grigorian, „Zero 2” pora, neseniai susitikusi populiariausiame lietuviškame seriale „Moterys meluoja geriau” - Aušra Štukytė ir Ramūnas Rudokas, nuo „Bentski šou” laikų visiems pažįstamas, bet jau daugel metų nematytas charizmatiškasis duetas - Andrius Rožickas ir Aušrys Kriščiūnas-Tynta ir kiti.

„Tiesą sakant, kartu senokai nedirbome. Mažiausiai dešimt metų bus praėję. Bet mudu su Andriumi visada buvome geri bičiuliai, ne tik telike. Tiesiog kai jis persikėlė į Vilnių, rečiau bendraujame”, - sakė A.Kriščiūnas.

Kokią nominaciją jis su A.Rožicku ypač norėtų pristatyti? „Labiausiai tiktų geriausio simfoninio orkestro nominacija. Nes mes jau klasika... Arba geriausios žygio dainos - kaip veteranai tiktumėme”, - juokėsi Tynta.

Vienas iš būsimų apdovanojimų vedėjų pasidalijo savo paprastu požiūriu į aistras keliantį M.A.M.A. renginį. „Sunkiu metu tautai reikia duonos ir žaidimų. Nors kas nors pasijus svarbus ir prasmingas”, - kalbėjo A.Kriščiūnas.