Vaizdo klipe pateikiama ne viena drastiška scena, o bene daugiausia laiko skiriama nuogutėlių atlikėjų scenai vonioje. Tiesa, tai pateikiama gana subtiliai.

Pirminis šio klipo variantas buvo sugalvotas daug atviresnis bei drąsesnis, tačiau buvo pabijota, kad lietuviai gali to nesuprasti, ir jis buvo perdarytas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Tekstą garsiajai Nicko Cave'o dainai tokiu pačiu pavadinimu parašė poetas Gintaras Patackas.

„Akivaizdu, kad kilpas gimė, nors iki šiol sprendžiame - kokio velnio? Klausytojus norime patikinti, kad kuriant nebuvo naudojami jokie alkoholiniai gėrimai bei narkotinės medžiagos, - teigia M.Jampolskis. - Patikiname, kad klipo filmavime visi buvo blaivūs ir sąmoningi. Mes neskatiname piktnaudžiauti alkoholiu ir nenorime turėti nemalonumų su blaivybės puoselėtojų organizacijomis“.

Vaizdo klipo autorius Herbertas Alksnevičius sceną vonioje montavo dvi savaites. „Erotika – labai „slidus“ dalykas – reikia surasti aukso viduriuką tarp vulgarumo ir estetinės erotikos – ir manau mums pavyko“, - sako H.Alksnevičius.

„Klipas – idėjinis kūrybinės grupės darbas, nesiekiantis pelno, o tik nešantis savyje žinutę apie moters prigimtį“, – apie vaizdo klipo kūrybos procesą bei jo idėjos atsiradimą atvirauja M.Jampolskis. – Iš meilės galima ne tik nužudyti, bet ir užbetonuoti“.