Jazzu minima M.A.M.A. geriausios metų atlikėjos nominacijoje, o drauge su bendražygiu Leonu Somovu – metų elektroninės muzikos grupės ir metų albumo nominacijose. “Nedidelis skirtumas – ar ką nors gausime, ar ne. Tiesiog labai gerai, kad vyksta toks muzikinis reiškinys, kaip šie apdovanojimai, po tos profaniškos situacijos, trukusios dešimt metų, - sakė Jazzu. - Man atrodo, kad M.A.M.A. atlieka švietėjišką misiją Lietuvos muzikiniame pasaulyje. Tai yra reikšmingiausia.”

Ji teigė girdėjusi kontraversiškų atsiliepimų, bet apie tai turi savo nuomonę. “Pastebėjau, kad Lietuvoje nėra vienybės. Muzikiniai apdovanojimai nevyksta – blogai, vyksta – irgi blogai… Aš pasižiūrėjau į nominacijas, kas kur pretenduoja. Ten viskas yra gerai.”

Jazzu šiuo metu rūpinasi ne tik tuo, kaip reikės pasipuošti į iškilmingą renginį, - ji priėmė kvietimą dalyvauti muzikinėje programoje ir dabar su prodiuseriais derina savo šou detales. “Stengsimės parodyti kažką labai gražaus”, - šypsojosi Jazzu.

Sausio 8 dieną Kauno “Žalgirio” arenoje, M.A.M.A. apdo vanojimuose taip pat koncertuos “Lemon Joy”, “Freaks on Floor”, Rūta Ščiogolevaitė, Asmik Grigorian, Mantas Jankavičius, Marijus Mikutavičius, “Happyendless” ir daugelis kitų.