Jaunosios dainininkės debiutinis vaizdo klipas populiarioje svetainėje youtube.com buvo patalpintas šių metų sausio mėnesį ir netrukus tapo virusiniu hitu - „Friday“ peržiūrėjo 160 milijonų youtube.com lankytojų, dalis kurių nepatingėjo neigiamai įvertinti vaizdo klipą.

Netrukus vaizdo klipas pateko tarp labiausiai žiūrimų svetainės vaizdo klipų, bet buvo pripažintas blogiausiu youtube.com vaizdo klipu. Tuo Rebeccos Black ir „Friday“ istorija nesibaigė – vaizdo klipas iš youtube.com buvo pašalintas dėl autoriaus teisių pažeidimo, tačiau po kurio laiko vėl buvo patalpintas į populiarių vaizdo įrašų peržiūrų svetainę ir jau surinko beveik 10 milijonų peržiūrų.

Antroji vieta atiteko atiteko 2010 metais žiūrovams pristatytam amerikiečių roko grupės „Kings of Leon“ klipui „Radioactive“, o ant trečiojo „pakylos“ laiptelio atsidūrė Didžiosios Britanijos muzikos sensacijos Susan Boyle vaizdo klipas „A Perfect Day“. Įdomiausia, jog šį klipą kūrė „A Perfect Day“ autorius, grupės „The Velvet Underground“ lyderis Lou Reedas.

Blogiausių visų laikų vaizdo klipų dešimtukas („New Musical Express“ versija)

1. Rebecca Black - „Friday”

2. „Kings Of Leon” - „Radioactive”

3. Susan Boyle – „A Perfect Day”

4. Lady Gaga - „Judas”

5. Ericas Prydzas - „Call On Me”

6. „Razorlight” - „Wire to Wire”

7. „Pixies”- „Velouria”

8. Christina Aguilera - „Not Myself Tonight”

9. „The Fray” - „How To Save A Life””

10.Jamesas Bluntas - „You're Beautful“