„Pagaliau visa širdimi supratau, kas tai yra būti mama, koks jausmas branginti savo kūdikį labiau nei pačią save, rūpintis juo taip, kad nieko netrūktų. Sužinojus, kad vyksta labdaros šou, kur renkamos lėšos ant mirties slenksčio balansuojantiems vaikams ir mamoms, negalėjau likti abejinga. Prisipažinsiu, širdelėje kažkas sukirbėjo – juk tai susiję ir su manimi pačia“, – atvirauja dainininkė.

„Nors Lietuva taip pat vargsta, mes, palyginti su kambodžiečiais, esame turtuoliai. Tai kodėl nepasidalinus bent mažyte dalele to, ką turime. Šia proga esu paruošusi naują dainą, kurios dar niekas negirdėjo. Pasiryžau kūrinį atlikti kaip solo dainininkė. Tai bus tikras iššūkis“, – teigia Natalija.

„Žinau, kad mane sups draugiškai nusiteikę kolegos, be to, ir pats renginys nebus ašarų pakalnė. Juokausime, šmaikštausime bei bandysime gera nuotaika užkrėsti ir žiūrovus. Juk nuoširdžiai šypsantis lengviau atsiveria širdžių gerumas, o kartu – ir piniginės“, – mano dainininkė.

Šmaikščiomis ir kiek ironiškomis istorijomis UNICEF ir TV3 šou „Už kiekvieną vaiką“ žiūrovus prablaškyti žada ir populiarioji laidos „Dar pažiūrėsim“ komanda: neišskiriami draugai – Ramūnas Cicėnas ir Giedrius Savickas – belsis į paprastų gyventojų duris ir bandys įkalbėti juos paaukoti Kambodžos vaikams.

„Tai bus istorijos apie mus pačius. Kaip lietuviai gyvena, bendrauja, kaip sutinka svečius, ką žino apie pasaulio varginguosius. Mums negaila savo brangaus laiko ir kūrybinio potencialo, kai galime padėti tiems, kuriems pagalbos iš tikrųjų reikia. Tikiu, kad Ramūno ir Giedriaus duetas paliks įspūdį net ir užkietėjusiems paniurėliams“, – viliasi „Dar pažiūrėsim“ narė Rimantė Valiukaitė.

UNICEF ir TV3 šou „Už kiekvieną vaiką“ – unikalus projektas Lietuvoje rengiamas remiantis švedų pavyzdžiu, kai apie blogus dalykus kalbama per humoro prizmę. Renginyje dalyvaus būrys scenos žvaigždžių: humoro scenos veteranas Artūras Orlauskas, dainininkai Mantas Jankavičius ir Deivydas Zvonkus, Mindaugas Stasiulis, Šinšilas (akt. Vytautas Šapranauskas), šou vedėjai Marijonas Mikutavičius ir Jurgita Jurkutė bei daugelis kitų.