Nors Lietuvos moterys vis dažniau dejuoja, kad Lietuvoje tikrų vyrų nėra, portalas KLUBAS.lt suskaičiavo bent penkiolika stipriosios lyties atstovų, kurie drąsiai galėtų pretenduoti į Lietuvos macho titulą.

Mantas Jankavičius. Jau ir anksčiau vadintas vienu seksualiausių Lietuvos vyrų, po filmo „Tadas Blinda. Pradžia“, kuriame atliko pagrindinį vaidmenį, pasirodymo didžiuosiuose ekranuose M.Jankavičius dar labiau sustiprino savo pozicijas geidžiamiausių šalies vyrų reitinge.

Marijus Mikutavičius. Nors „Trijų milijonų“ autorius jau pažymėjo keturiasdešimtmetį, panašu, jog „svajonių jaunikio“ etiketės jam niekada nepavyks atsikratyti. Lietuvos pramogų pasaulyje vienas po kito sužiba ir užgęsta nauji „svajonių jaunikiai“, tačiau M.Mikutavičius – amžinas kaip džinsai.

Rolandas Skaisgirys. Verslininkas, krepšininkas ir muilo operų karalius – tokiam vyrui vargu bau ar galėtų atsispirti nors viena dailiosios lyties gražuolės. Tad nekeista, kad nors Rolandas savo keturiasdešimtmetį pažymėjo jau prieš dvejus metus, jį dažnai galima išvysti su perpus jaunesnėmis dailioms merginomis.

Linas Karalius. Linas Karalius dailiosios lyties dėmesiu negalėjo skųstis jau ir tada, kai prieš keliolika metų grojo brutalaus death metalo grupėje „Regredior“. Kuo toliau, tuo labiau jo populiarumo kreivė kilo aukštyn – savo apnuogintą kūną Linas demonstravo skandalingoje „Cosmopolitan“ fotosesijoje, per grupės ŽAS koncertus įsiaudrinusios gerbėjos buvo pasiruošusios bet kam, kad tik galėtų paliesti savo dievaitį. Ir nors L.Karaliui ne savo noru teko palikti Seimą, jo pozicijos tarp dailiosios lyties atstovių išlieka tvirtos.

Deividas Meškauskas. Prieš kelerius metus tuo metu dar visai jaunas anykštėnas užbūrė moteris, ant šokių salės parketo pademonstravęs, ką jis sugeba. Dabar Deividas – kur kas brandesnė asmenybė, tačiau ir toliau kaip magnetas traukia vyresnių moterų dėmesį.

Justinas Lapatinskas. Žavus druskininkietis šlovės link pradėjo kopti dalyvaudamas realybės šou „Dangus“. Dabar jis, anot Jurgitos Jurkutės, jau priklauso Lietuvos svajonių jaunikių sąrašui. Sunku patikėti, tačiau šis charizmatiškas jaunuolis iki šiol liko nesuvystytas aplink besisukančių gražuolių.

Linas Kleiza. Be abejonės, vienas geidžiamiausių Lietuvos vyrų: atletiška figūra, nugalėtojo charakteris ir neplona piniginė – ar kas galėtų atsispirti tokiam krepšininkui?

Laimutis Pinkevičius. Nors pastarieji metai Laimučiui Pinkevičiui buvo nelengvi, tačiau buvęs statybų magnatas nesugriuvo po nesėkmių asmeniniame gyvenime ir versle. L.Pinkevičius randa laiko ir treniruotėms, ir grožio procedūroms, tad nenuostabu, kad įvairiuose vakarėliuose verslininką dažnai galima išvysti efektingų moterų draugijose.

Radvilas Bubelis. Populiaraus intymių pažinčių portalo savininkas tarsi užprogramuotas traukti moterų dėmesį. Dailiąją lyti vilioja kalbos apie nemenkus R.Bubelio turtus ir pašėlusį jo gyvenimo būdą.

Viktoras Uspaskichas. Prieštaringai vertinamas politikas moka nustebinti – nors ir ne kartą pateko į skandalus, politikas, dar vadinamas ir Kėdainių kunigaikščiu, neužsidarė savo namuose. Jo griausmingą penkiasdešimtmečio jubiliejų iki šiol puikiai prisimena elito atstovai, o moterys alpsta , išgirdusios, kaip V.Uspaskichas, dalyvaudamas įvairiose televizijos laidose, į savo rankas sugeba perimti iniciatyvą ir, pokštauti, rodos, rimčiausioje laidoje.

Ramūnas Rudokas. Ramūnui Rudokui pramogų pasaulio užkulisiuose klijuojama „lovelaso“ etiketė – sunku ir suskaičiuoti, kiek moterų širdžių yra sudaužęs seksualusis plikis.

Vytautas Šapranauskas. Aktoriaus juodasis humoras ne vieną žiūrovą priverčia piktintis, tačiau jo talento gerbėjų būrys kasmet tik didėja.

Rolandas Mackevičius. Apie jaunojo didžėjaus, nors jis ir nėra išvaizdus kaip Apolonas, pergales lovoje Vilniuje sklando legendos. Humoras, charizma ir energetika – prieš tokį „kokteilį“ dažna mergina iškeltų rankas.

Justinas Jankevičius. Epiniu pasakojimu „Aš – Rokas Žilinskas“ išgarsėjęs vaikinas iki šiol raško populiarumo vaisius. Justinas yra vienas tų retų pavyzdžių tarp Lietuvos vyrų, sugebančių suderinti sveiką ironiją, intelektą ir būti tikrais džentelmenais.

Rimas Kurtinaitis. Ligi šiol iš kartos į kartą perduodama legenda apie taikliarankį žalgirietį, kartą uostamiestyje užšventusį taip, jog gatvėje pasirodė mūvėdamas tik trumpikes ir kojines. Tačiau R.Kurtinaitis moka ne tik šventę švęsti - krepšinio aikštelėje ir šalia jos Rimas visada yra karys, rankų nenuleidžiantis iki paskutinės akimirkos, o jei prireikia, pamiršta etikos pamokas ir rėžia keiksmažodžiais paskanintus ugningus pamokslus.