Nors dažniausiai įdegęs kūnas atrodo patraukliau ir seksualiau, tačiau ne mažiau vertinama yra ir aristokratiška vadinama balta, saulės nenubučiuota oda.


Dainininkė ir garsiausia Lietuvos burlesko šokėja Eglija Vaitkevičė nebando pakeisti per daug metų tradiciniu tapusio burlesko šokėjos amplua, kurio pagrindiniai akcentai – raudonos lūpos ir balta oda.



Porcelianine oda gali pasigirti ir Inga Stumbrienė, kuri vasarą tampa kontrastu įdegusiam vyrui Aivarui Stumbrui.



Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia galėtų papildyti Lietuvos burlesko šokėjų gretas – ji turi trumpai ir elegantiškai kirptų plaukų šukuoseną, puikią figūrą, ryškias lūpas ir šviesią odą.



Laidos „Ką manai?“ vedėja tapusi Agnė Armoškaitė visuomet atrodo stilingai ir elegantiškai, o balta moters oda suteikia dar didesnį rafinuotumo įspūdį.



Išskirtiniais veido bruožais ir žvilgsniu modelių agentūros savininkė Jurga Kiguolė galėtų sužavėti turbūt kiekvieną vyrą, o šviesi lygi oda moteriai suteikia dar daugiau žavesio.



Dainininkė, pramoginių laidų dalyvė ir vedėja Irūna Puzaraitė net ir neturi laiko gulėjimui paplūdimyje, tačiau balta oda – ne kliūtis vistiek atrodyti nuostabiai.



Praėjusį televizijos sezoną kūrusi į žvaigždes „taikančios“ Britnės personažą laidoje „Tu gali. Savaitės dvikova“, šį sezoną žurnalistė Rimantė Kulvinskytė kartu su Algiu Ramanausku-Greitai suspindės naujoje LNK laidoje „Dainuok, jei gali“. Ypatingai originaliu stiliumi ir seksualumu Lietuvos įžymybių tarpe išsiskirianti R. Kulvinskytė taip pat nesistengia pasyviai gulėti paplūdimyje, nes balta oda laidų vedėjai suteikia tik dar daugiau žavesio.



Žurnalistė Jovita Valeikaitė šią savaitę vykusiame „Lietuvos ryto“ televizijos pristatyme spinduliavo grožiu ir seksualumu, juo labiau, kad žavią moterį į renginį atlydėjo mylimasis italas Claudio Azzaretti.



Rūta Ščiogolevaitė, nors vasarą kartu su sūneliu stengiasi daugiau laiko praleisti gryname ore, tačiau apsisaugoti nuo kenksmingų ultravioletinių spindulių – ne kliūtis vienai žaviausių Lietuvos dainininkių.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją