Editai Vilkevičiūtei, kuri jau dirba su garsiausias pasaulio dizaineriais ir yra „Victoria's Secret“ veidas toks įvertinimas, tikriausiai, nėra pats reikšmingiausias, tačiau kol kas tokių aukštumų dar nepasiekusiai Simonai Starkutei patekti į karščiausių apatinių modelių šimtuką – jau šis tas.

Šiuose rinkimuose galėjo balsuoti visi Guyism.com skaitytojai. Kaip skelbia vyrams skirtas tinklalapis, iš viso buvo renkamasi iš 31 skirtingą tautybę atstovavusių merginų, daugelis jų dirba „Victoria's Secret”, daugiausia jų – brazilės.

S. Starkutė šiame sąraše atsidūrė 85-ejo vietoje. Ji buvo pastebėta, kai pozavo apatinio trikotažo „La Senza“ fotosesijoje. Nors ji nėra mados pasaulio žvaigždė, šiuose rinkimuose, vyrukų nuomone, ji nurungė garsų modelį Natalią Vodianovą (89), taip pat „Formulė 1” magnato dukterį ir apatinių drabužių linijos „Ultimo“ veidą Tamarą Ecclestone (99) bei kitas.

Tuo metu 23-ejų Edita Vilkevičiūtė, papuošusi ne vieno garsaus žurnalo viršelį, šiame sąraše atsidūrė 50-oje vietoje, nurungdama ne tik Kate Moss (82), bet ir Megan Fox (54).

Pirmąsias tris vietas pasidalijo „Victoria's Secret“ modeliai: pirmą vietą nuskynusi Candice Swanepoel, antrąja likusi Adriana Lima ir trečiąją vietą laimėjusi Erin Heatherton.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją