Nors Catherine tiesiogiai ir nedalyvauja politikoje ir turi tik simbolines ir reprezantacines pareigas – ji daro įtaką net Didižiosios Britanijos mados rinkai, todėl, galima sakyti, ir ekonomikai. Ne mažiau mados srityje įtakingos ir galingiausios pasaulip valstybės pirmoji dama Michelle Obama, ir viena labiausiai politikos pasaulyje atsipalaidavusių moterų pirmoji Prancūzijos dama Carla Bruni-Sarkozy.


Nors neseniai Kembridžo hercogienė buvo negailestingai sukritikuota garsios dizainerės Wiwiene Westwood, neva jos stiliaus pojūtis giriamas be reikalo, o makiažo subtilybių jai dar reikėtų mokytis, C. Middleton šiuo metu yra labiausiai kopijuojamų prie politikos esančių moterų.



Pripažinta stiliaus ikona mados pasaulyje yra Baracko Obamos žmona Michelle Obama – ji tapo pirmąja politikos atstove, papuošusia amerikietiškojo „Vogue“ viršelį. Michelle nuolat giriama už paprastumą, ir saikingą stilingumą.

O štai dar viena žiniasklaidos mėgiama ir dažnai aptarinėjama pirmoji dama – Prancūzijos prezidento Nikolaso Sarkozy žmona Carla. Šiuo metu besilaukianti C. Bruni-Sarkozy vis dar sugeba atrodyti žavingai, o iki tol ji savo modelio figūrą išryškindavo kur kas drąsiau nei kitos politikų žmonos. Carla puikiai žino, kad turi kuo pasigirti.

KLUBAS.LT skaitytojai balsuodami gali išrinkti naująją stiliaus ikoną.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją