KLUBAS. LT pristato praėjusios savaitės stiliaus perliukų TOP 10, ryškiau ar blankiau sužibusių įvairiuose garsenybių susibūrimuose.


Su Agnės Jagelavičiūtės stiliaus pojūčiu galėtų konkuruoti vos viena kita Lietuvos įžymybė ir tai moteris eilinį kartą pademonstravo vieno gėrimo pristatymo vakarėlyje, į kurį atvyko su mylimuoju režisieriumi Oskaru Koršunovu. A. Jagelavičiūtė avėjo mėgiamus atvirus aukštakulnius, o prie jų vėsų vakarą po žvaigždėtu dangumi puikiai tiko tamsių kelnių ir šviesaus stilingo švarkelio derinys.



Tame pačiame vakarėlyje ypatinga elegancija išsiskyrė Inga Stumbrienė, pasipuošusi stulbinančiai gražia kreminės spalvos suknele, sujuosta tamsiu diržu. Prie suknelės I. Stumbrienė derino sidabru tviskančius batelius.



Indrė Burlinskaitė praėjusią savaitę pozavo fotografui Erikui Matijošiui – erotinių fotosesijų organizatorė pademonstravo dar vieną naują bikinį ir stilistų pailgintus plaukus.



Į artėjančio TV3 sezono atidarymo šventės anonso filmavima Evelina Sašenko atvyko vilkėdama šviesią suknelę ir palaidinę po ja. Klubo prieblandoje švytintis romantiškas dainininkės amplua tiesiog užbūrė greta buvusį Vaidą Baumilą.



Anonso filmavimo metu paprašyta būti „dirty girl“, lengva smėlio spalvos suknele vilkinti Evelina Anusauskaitė, neseniai scenos įgūdžių pasisėmusi Holivude, tiesiog akyse virto fatališka moterimi, kuri vien akių žvilgsniu gali sudaužyti bet kurio vyro širdį.



Jurga Šeduikytė vasarą renkasi patogų, tačiau stilingą mėlynų pradraskytų džinsų ir laisvų languotų marškinių ansamblį. Prie sportiško laisvalaikio stiliuko puikiai tinka ir patogi kuprinė bei atviros basutės, kurias avint patogu ne tik vaikščioti, bet ir minti dviratį.



Skaiva Jasevičiūtė, į renginį užsukusi su savo nuolatiniu palydovu Saugirdu Vaitulioniu, iš karto prikaustė fotografų dėmesį savo madinga „nude“ atspalvio suknele bei akį traukiančia iškirpte.



Šviesi suknelė tik dar labiau pabrėžė Rūtos Ščiogolevaitės lieknumą ir žavesį, kai buvo filmuojamas artėjančio TV3 sezono pristatymo anonsas.



Neseniai pasipuošusi masyviais kirpčiukais, viena gražiausių Lietuvos merginų Gabrielė Martirosianaitė skęsta komplimentų jūroje. Saulėtomis vasaros dienomis mergina dažniausiai renkasi pastelinių spalvų drabužius, o praėjusią savaitę suspindo šviesiai purpuriniu amplua.



Manekenė ir dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus mylimoji Monika Račiūnaitė nuolat sukasi mados pasaulio užkulisiuose, kuriuose kuriamas grožis. Neseniai mergina nusirėžė savo ilgus plaukus ir pasipuošė kare šukuosena, o praėjusią savaitę prie savo naujojo įvaizdžio priderino ryškų makiažą ir stilingą raudoną garderobą.