Niekas nė neįtarė, kad jauna moteris asmeniniame gyvenime išgyvena sunkią dramą – išėjusi iš namų su šešių mėnesių dukrele laukia skyrybų proceso. Vos metus santuokoje pragyvenusi 25-erių Agnė sako, kad ryžtis vienai auginti dukrą ir oficialiai išsiskirti paskatino nuolatinė nepagarba ir suvokimas, kad jos vyras niekada nepasikeis, žurnalui „Žmonės“ atvirai pasakojo po pusantrų metų skyrybų proceso pagaliau santuoką nutraukusi aktorė.

„Perdėtas pavydas, įsivaizdavimas, kad aplink mane – vieni vyrai ir kad aš su jais miegu... Kai pradėjau nebekreipti dėmesio į tokias kalbas, atsirado priekaištai <...> buvo tokių negražių akimirkų, kad... Negalėjau leisti, kad manęs taip negerbtų“, – skyrybų motyvus paaiškina A. Grudytė.

Jauna mama prisipažįsta, kad šiandien jai būtų daug sunkiau, jei ne į širdį pasibeldę nauji jausmai. Agnė jaučiasi laiminga šiauliečio Sauliaus Sėjūno glėbyje. A. Grudytė sako, kad jis – tvirtai ant žemės stovintis žmogus, todėl kartais, kai reikia, surenka ne tik save, bet ir ją.

Moteriai labai svarbu, kad mylimas vyras myli ir rūpinasi ir jos dukra: „Esame tikra šeima“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją