Žvaigždės dalyvauja baigiamojoje UNICEF projekto dalyje – jų įspūdžiai ir potyriai iš kelionės bus parodyti spalio 7-ąją, TV labdaros maratono metu, kai televizijos žiūrovai galės aukoti pinigus likimo žiauriai skriaudžiamiems vaikams. Televizinio labdaros maratono prodiuseris Saulius Urbonavičius žada, kad aukoti bus prašoma be paverkšlenimų ir verksmingų istorijų.

Prieš skrydį projekto dalyviai ir vykdytojai sakė, jog šiuo projektu, į kurį pasitelkta ir televizija, bandoma priartinti, rodos, taip toli esančias problemas prie Lietuvos.

Gana skeptiškai nusiteikęs buvo vienas šio projekto veidų Marijonas Mikutavičius: „Aš pats gana atsargiai ir su įtarimu žiūriu į pavienius bandymus gelbėti taip vadinamo trečiojo pasaulio šalis.“

Marijonas save pavadino blizgučiu, kuris pritraukia žmonių dėmesį – tokį realų savo indėlį vienas garsiausių televizijos veidų mato šiame projekte: „Ok, aš pabūsiu tuo blizgučiu, jei nuo to kažkam tikrai bus geriau.“

Į kelionę taip pat išskrenda televizijos laidų vedėja Jurgita Jurkutė, tačiau šeimos tragediją - savo noru iš gyvenimo pasitraukusio tėvo netektį - praėjusią savaitę išgyvenusi mergina spaudos konferencijoje nepasirodė. Pasak S.Urbonavičiaus, mergina atsiuntė žinutę, jog dėl įvairių rūpesčių vėluoja į spaudos konferenciją ir oro uoste žadėjo pasirodyti prieš pat skrydį.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją