Latvijos kurorte Jūrmaloje vykstantis festivalis „Novaja volna“, kuriame šiemet dalyvauja ir Donatas Montvydas, triukšmingai švenčia savo dešimtmetį.

Trečiadienio naktį surengtas vakarėlis, skirtas ypatingai svarbiems asmenims, tiesiog pribloškė prabanga. „Vakarėlio išvakarėse paskutiniai staliukai buvo parduoti po 100 tūkstančių eurų - ką jau kalba vien sumos“, - šyptelėjo Oksana Pikul, kuriai kartu su Marina Bui ir Skaiste Steikūnaite teko laimė išvysti, kaip linksminasi tikros Rusijos žvaigždės. O jų į VIP vakarėlį prisirinko tikrai nemažai: Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas, Valerijus Meladzė, Filipas Kirkorovas. Alsu, Ani Lorak.

Seksualiosios Lietuvos „pupytės“ koncertavo ne ypač vėlai, tad vakarėlio svečiai dar nebuvo įšilę ir elgėsi mandagiai. Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas ir Filipas Kirkorovas lietuvaičių pasirodymą stebėjo įsitaisę pirmoje eilėje. Kaip pastebėjo Oksana, Ala Pugačiova buvo ypač užsiėmusi savo jaunuoju draugu M.Galkinu.

Pasak O.Pikul, vakarėlyje liejosi prabangūs gėrimai, svečiai vaišinosi prašmatniais užkandžiais. Tačiau nors ir galėjo susidaryti įspūdis, jog į tokį vakarėlį susirinkęs elitas nemato nieko aukščiau savo nosies, iš tikrųjų tai pasirodė esantys gana malonūs žmonės. „Tai, ką matome per televiziją, ir ką pamatėme realiai – tai yra didžiulis skirtumas“, - įspūdžiais dalijosi Oksana, Jūrmaloje užmezgusi nemažai pažinčių.

„Pasižiūrėjome, kas yra Rusijos grietinėlė, ir kokia gi vis dėlto yra jų prabangi ir drąsi apranga lyginant su Lietuvos renginiais“, - sakė Oksana. Ir nors stalai raibo nuo gausybės brangių užkandžių, lietuvaitės susilaikė nuo pagundos prisikimšti skrandžius. „Lipti ant scenos prisivalgius – ir negražu, ir sunku. O nulipus nuo scenos irgi beveik neužkandžiavome, nes merginos naktį nevalgo, - juokėsi Oksana. - Bet, žinoma, paragavome vieną kitą jūros gėrybę ir vieną kitą kokteiliuką“.