Tam reikėjo ypatingos vietos, tad kūrybinė komanda ieškojo gyvenvietės, kuri būtų vaizdinga, turėtų savą dvasią, gražią aplinką ir gamtą. Tam puikiai tiko Širvintų miestelis – Širvintų rajono savivaldybės ir seniūnijos centras, esantis 50 kilometrų nuo Vilniaus, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

Nors filmavimas prasidėjo visai neseniai, aktoriai ir miestelėnai jau pateko į smagias situacijas. Pavyzdžiui, ilgakoję užsispyrėlę vaidinanti Ieva Šimukauskienė gavo pylos nuo vikaro Mariaus Tatulio. Pagal scenarijų Ievos Šimukauskienės vaidinama Liandra nusprendžia bėgti iš miestelio, tačiau tam prieštarauja ją savo namuose priglaudęs kunigas Povilas (aktorius Laimutis Sėdžius).

Bemaldaudamas Liandrą pasilikti, kunigas patiria priepuolį ir apalpsta, o išsigandusi Liandra pripuola jam padėti. Šios scenos filmavimą pertraukė vikaras Marius Tatulis, davęs pastabą, jog ant šventoriaus su tokiais trumpais sijonais, kaip aprengta serialo veikėja, nevaikštoma. Aktoriai tuoj pat atsiprašė ir pažadėjo, jog tai nesikartos, o vikaras supratingai atleido šį prasižengimą - mat toks jau scenarijus.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją