„Permainos visada yra gerai. Aš toks žmogus, man visada norisi įvairovės“, - šmaikštavo Jogaila Morkūnas, prieš prasidedant fotosesijai su naująja kolege. „Nežinau, ar mane atlaikysi“, - žodžio kišenėje neieškojo Ieva.

Visą vasarą skandalingiausias pajūrio temas narpliojanti „Super L.T.“ komanda, ir rugpjūtį neketina sustoti. Iki pat rugsėjo pirmosios, kai startuos Naujieji metai su „Lietuvos ryto“ televizija, „Super L.T.“ švies tautą apie karščiausius vasaros romanus, krikštynas ir vestuves.

Nuo rugpjūčio pirmos dienos (pirmadienį, 19 val. 25 min.), žiūrovai galės patys įvertinti, kaip Ievai Stasiulevičiūtei sekasi narplioti šou pasaulio užkulisių intrigas. Paklausta, ar nebijo, jog pasirodys prasčiau už „Super L.T.“ oranžinės sofos veteranę Violetą, Ieva nepasimeta: „Aš galvoju, tegul laimi draugystė arba... jaunystė“.

Kol kas Ieva su Jogaila padirbės tik primąją rūgpjūčio savaitę, kol Violeta Vosylė pailsės su šeima šiltuosiuose kraštuose. Naujoji J. Morkūno kolegė kolkas nenori kalbėti apie ateitį ir galimybę visiškai perimti „Super L.T.“ laidos vairą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją