Egidijus Dragūnas su draugų kompanija penktadienio naktį nusprendė užsukti į populiaraus naktinio klubo „Exit“ vasaros rezidenciją Palangoje, tačiau vakarėlio planus Selui teko keisti.

Nepaisant to, kad praėjusiais metais E. Dragūnas klube „Exit“ koncertavo net tris kartus, penktadienį klubo apsaugininkai Selo į vakarėlį neįleido – kaip sakoma klubinėtojų žargonu, dažnai problemų keliantis dainininkas neatitiko „face control“.

Įvykio liudininkai KLUBUI.LT pasakojo, jog Egidijus į vakarėlį atėjo su draugų kompanija, tarp kurių buvo krepšininkas Linas Kleiza ir Ugniaus Kiguolio žmona Jurgita Kiguolė. Egidijaus draugai buvo taikiai nusiteikę ir lengvai pateko į klubą, tačiau Selas, nors ir labai aršiai reiškė nepasitenkinimą, į vidų įleistas nebuvo.

„Kaip jie nesikiša į mano darbą, taip aš nesikišu į apsaugos darbą“, – apsaugos sprendimą komentavo vienas „Exit“ vadovų Ignas Vanagas, panoręs susilaikyti nuo platesnių komentarų.

Panašu, kad skandalisto etiketė, kuri dar labiau išryškėjo po „Sel“ koncerto „Bike Show Millenium“ Kaune, Egidijui Dragūnui raudonojo kilimo nusitiesti nepadeda.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją