Radvilas jubiliatę visą dieną malonino SPA procedūromis viename geriausių
sostinės sporto kompleksų. Vėliau tik pasibaigus vizitui grožio salone Mią prie durų pasitiko juodas limuzinas. Atsivėrus durims pasigirdo ovacijos ir šampano butelių pokšėjimo salvė. Čia jos lauke draugų būrys ir kelionė į nežinomybę, rašoma "Vilnius Lifestyle" pranešime žiniasklaidai.

Limuzinui atvykus į Vilniaus priemiestį Mia dar labiau nustebo, kai ją
pasitiko dar gausesnė draugų kompanija.Vakarėlyje dalyvavo aktoriai Marius Jampolskis ir Ramūnas Rudokas, šokėjas Saulius Skambinas, muzikos prodiuseris Stano, diskžokejai Vanga ir Mantinis, fotografas Pripsas, Aras Vėberis, stilistas Jurijus Levčenkovas, Gytis Šapranauskas ir daugelis kitų.

“Labiausiai žmones stebina ir sukelia emocijas malonūs netikėtumai, nors
ši švente buvo paskubomis surengta, ji tapo staigmena visiems jos
dalyviams (kvietimai buvo išsiųsti naktį prieš šventę siekiant maksimalaus slaptumo).Galima viską surengti ir trumpiau nei per 24 valandas, svarbiausia turėti užsidegimo ir idėjų,” – linksmai pasakojo vienas iš šventės rengėjų ir dalyvių, prodiuseris Alkas Paltarokas.

Nors nuotaika buvo puiki ir Mia nuolat dėkojo susirinkusiems svečiams, paryčiais sodybos kaiminystėje gyvenantys žmonės nebeišlaikė garsaus ūbavimo ir iškvietė policiją. Nors po policijos perspėjimų svečiai kiek nurimo, vakarėlis tęsėsi - kiek tylensiu rėžimu.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)