Savo jėgas trečiajame „Šok su manimi“ sezone išbandys ir dainininkė, aksominio balso savininkė, ir Lietuvos atstovė šių metų „Eurovizijos“ konkurse – Evelina Sašenko. Mergina šoks su profesionaliu, ne vieną apdovanojimą pelniusiu šokėju Mantu Vaškeliu, pernai projekte pasirodžiusiu su Vaida Jasaitiene.

Būsima šokėja nusiteikusi optimistiškai: „Mano partneris – puikus šokėjas ir geras treneris. Tikiuosi, gerai sutarsime, nors neabejoju, kaip ir visose porose bus visko. Iš projekto tikiuosi geros pramogos ir daugybės smagių šokių pamokų. Manau, kad šis „Šok su manimi“ sezonas bus labai įdomus, nes šoks daugybė ryškių asmenybių.“

Didysis „Šok su manimi“ projekto pristatymas įvyks rugpjūčio 29 dieną įspūdingame TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidaryme prie Baltojo tilto Vilniuje. TV3 naujasis sezonas šiemet prasidės drauge su Europos vyrų krepšinio čempionatu.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją