Ketvirtadienį Kauno miesto simfoninio orkestro meno vadovas ir operos solistė susituokė Bernardinų bažnyčioje po metų draugystės. Mylimuosius artimųjų rate sutuokė kunigas Julius Sasnauskas, pranešė lrytas.lt.

M. Pitrėnas ir I. Prudnikovaitė vienas kitą pažinojo jau šešerius metus, jiedviem ne kartą yra tekę dirbti kartu, tačiau artimi santykiai užsimezgė prieš metus ir nuo tada pora neslėpė, jog gimė tikra meilė.

Panašiai susiklostė ir parlamentaro Andriaus Burbos bei jo mylimosios S. Žukauskaitės santykių istorija. Jiedu susipažino prieš penkerius metus, dalyvaudami realybės šou „Ideali pora“, tačiau realia poratapo prieš daugiau nei dvejus metus. Vakar 33-ejų Seimo narys ir 25-erių Aplinkos ministerijos darbuotoja susituokė Kretingos Viešpaties apreiškimo vienuolyne.

Buvęs renginių organizatorius A. Burba pats rūpinosi vestuvių organizavimo, nors porai ir padėjo vedybų planuotoja. Šventė buvo didelė – vestuvėse dalyvavo 80 poros draugų ir artimųjų – puota vyko Klaipėdoje, rašo „Gyvenimo būdas“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)