„Dainuok, jei gali“ – tai ekstremalių išbandymų šou didžiausioms scenos žvaigždėms. Kaip jie dainuos už širdies griebiančią dainą, kai širdis nusirita į kulnus, nes esi pakabintas žemyn galva ant siūbuojančios virvės? Ar jie gali išlikti šaltų nervų, kai scenoje ant stovo pastatytas mikrofonas pradeda bėgioti ? Kaip seksis dainuoti savimi pasitikinčiam ir ramiam it uola atlikėjui, kai jam depiliuojama krūtinė? Jie jums dainuos. Jei tik galės.

Ekstremaliems triukams įžymybės pasiryš dėl kilnaus tikslo: kiekvienoje laidoje jos stengsis laimėti kuo daugiau pinigų, kurie bus aukojami labdarai.

Naujas LNK šou „Dainuok, jei gali“ suteiks žiūrovams išskirtinį šansą pamatyti, kaip atrodo jų mylimos žvaigždės ne pačioje komfortiškiausioje aplinkoje. Šou kūrėjai pasistengs, kad dainuoti būtų kuo sudėtingiau. Gyvos gyvatės, alkanos žiurkės, pikti šunys ir kiti iš pusiausvyros išmušantys išbandymai rengiami profesionaliems scenoms atlikėjams.

Kaskart laidoje bus paruoštos skirtingų žanrų užduotys: juokingoji, valgymo, bauginanti, reikalaujanti fizinės ištvermės. Kiekvieną savaitę šou „Dainuok, jei gali“ susikaus po dvi komandas. Dalyviams keliama viena vienintelė užduotis – jie turi dainuoti puikiai. Jas vertins komisija ir studijos žiūrovai.

Žvaigždėms ir žiūrovams dovanojantis tik geras emocijas, šmaikštus, linksmas šou „Dainuok, jei gali“ taps puikia savaitgalio pramoga visai šeimai.

Europos šalyse rodomame „Sing if you can“ dalyvauja didžiausios žvaigždės. Britanijoje jį rodo ITV, didžiausia šalies komercinė televizija, o jame jau dalyvavo tokios įžymybės kaip Brigitte Nielsen ar „Boyzone“ .

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją