„Taip, dainos „Ji mano“ žodžiai apie santykių nestabilumą. Skyrybos, ypač Lietuvoje yra normalus dalykas. Kai kurie net puikuojasi tuo ir pristato tai kaip šou elementą, reklamą. Ne veltui pagal skyrybų statistiką pirmaujame Europoje. Jauni žmonės į tarpusavio santykius žiūri be jokių vertybių, be jokios filosofijos, o tik su egoizmu: patinka – kartu, nepatinka – skiriamės,“ – apie kūrinio idėją kalba Pushaz, pridurdamas, kad kūrinio žodžiai labai asmeniški, ir jam pačiam teko visa tai patirti, išgyventi ir stengtis nepasiduoti egoizmui.

Atlikėjai įsitikinę, kad šiandien šis reiškinys yra labai aktualus ir artimas kiekvienam, nes egoizmas nėra pamatas, ant kurio galima statyti jaukius namus, o pikti žodžiai ir ginčas nėra kelias spręsti rūpesčius. „Kūryba – tavęs visad išklauso, ji supranta, jeigu reikia paguodžia ir nuramina. Taip ir gimė šio kūrinio pagrindinė tema, kuri palies kiekvieną, vertinantį žmogaus orumą, šeimos stabilumą ir tikrą tarnystę joje, kuomet vienas kitą priimame tokius, kokie esame – su trūkumais, problemomis ir kompromisu.“ – kalba Pushaz ir Linas Adomaitis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją