Anot mados žinovų ir grožio ekspertų, šią vasarą madingiausias – natūralumas, todėl ir kosmetikos priemonės turėtų tik paslėpti trūkumus ir paslaptingai paryškinti moters grožį.


Klubas.lt siūlo pažvelgti į natūraliausiai atrodančias Lietuvos įžymybes ir išrinkti tą, kuriai kurti natūralų įvaizdį sekasi geriausiai.


Modelių agentūros vadovė Jolanta Sadauskienė visada spinduliuoja elegancija, o jos lūpdažių kolekcijoje dominuoja šviesiai rusvi, matiniai ir natūraliai rausvi atspalviai.



Operos solistės ir dirigento Modesto Pitrėno mylimosios Ievos Prudnikovaitės veidą daugiau kosmetikos padengia tik tuomet, kai prieš spektaklius moteris sėda į grimuotojos kėdę.



Visuomet besišypsančiai, dukrelę auginančiai Godai Alijevai taip pat reikia labai nedaug, kad dainininkė spindėtų visomis gražiausiomis savo spalvomis.



Už pramoginių televizijos projektų vairo stovinčią Jurgitą Jurkutę žiūrovai įpratę matyti kiek kitokią, nei mergina atrodo gatvėje. Tačiau net ir būdamos scenoje J. Jurkutės makiažas beveik visada atrodo natūraliai.



Jurgos Šeduikytės moteriškas ginklas – jos natūraliai graži išorė ir vidus, todėl net ir specialiose fotosesijose dainininkei neprireikia tonų grimo.



Viena garsiausių Lietuvos manekenių ir modelių agentūros vadovė Renata Mikailionytė žino kaip dar labiau akcentuoti savo charizmą.



Aktorei Inetai Stasiulytei užtenka aktorinių sugebėjimų, kad „žvilgsnio žaidimai“ užburtų kiekvieną vyriškos lyties atstovą. I. Stasiulytė mėgsta natūralias, prie moters šviesių plaukų ir odos tinkančias spalvas.



Kartais sunku atskirti, ar dizainerė Julija Janulaitytė yra pasidažiusi. Lietuviškos mados viršūnėse daug metų stovinti dizainerė visada jautė ne tik tai, kas tinka jos klientams.



Televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė visada mėgo tik subtilų makiažą, o savo stiliuką mėgsta kurti ne ryškiais akių šešėliais, o akių spindesį ne mažiau pabrėžiančiais masyviais auskarais ir kitais aksesuarais.



Prieš dvi savaites dukrelės susilaukusi Edita Užaitė galingą grimą naudoja tik tada, kai kuria vaidmenis serialuose ar populiariose parodijų laidose.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją