„Sunku save vertinti iš šono, bet man kartą choreografas pasakė: tu – šaunuolė! Be to, turiu beprotiškai gerą partnerį, kuris man sakė, kad netiki, jog nesu šokusi“, - susižavėjimo pirmosiomis repeticijomis neslėpė Mia.

„Bijojau šokti. Galiu dainuoti, galiu vesti laidas, galiu vaidinti. Niekada nemaniau, kad šokant man taip atsivers čiakros. Įsivaizduojate, aš net su Radvilu ėjau šokti salsos naktiniame klube savo malonumui!”, - juokėsi dainininkė.

Mia prisipažįsta, kad šokti jai buvo draudę ir gydytojai. Tačiau šiemet moteris pasiryžo vėl grįžti į sporto salę ir suprato, kad niekas kitas taip nejaučia savo kūno, kaip pats žmogus.

„Kai Uksas mane šokdamas stipriai atlenkė, suskaudo nugarą. Išsigandau. Paskaudėjo ir praėjo“, - sakė dainininkė.

Mia LNK šokių projekte nuo rudens varžysis ne tik su savo mylimuoju Radvilu, bet ir su dainininkėmis Irena Starošaite, Irūna ir Ineta Puzaraitėmis, Baiba Skurstene. Ant LNK šokių parketo suksis Merūno žmona Erika Vitulskienė, orų pranešėja Karolina Liukaitytė, aktoriai Eimutis Kvoščiauskas ir Darius Petkevičius, verslininkas ir pilotas Romualdas Kumpys, modelis Jonas Stankevičius ir virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją