Nors žurnalo „Stilius“ paklausta, ar jiedu su Deividu yra pora, Ineta išsisuko tradiciniu „nei patvirtinu, nei neigiu“, šį kartą šokių partneriai nuo fotografų nesislapstė ir žurnalui patvirtino – atostogos buvo romantiškos.

Ilgiau nei savaitę praleidę Graikijos saloje Ineta su Deividu nesivoliojo prie jūros dieną iš dienos, o stengėsi kuo daugiau pamatyti – keliavo per Samaros tarpeklį, išsinuomoję automobilį tris dienas važinėjosi po salą: „Mes nenusėdime vienoje vietoje nei dirbdami, nei poilsiaudami.“

Klausimą, kad Inetą su Deividu sieja ne tik parketas KLUBAS.LT pirmą kartą užminė praėjusių metų birželį, kai jiedu drauge apsilankė festivalyje „Be2gether” prie Norviliškių pilies. Tačiau tuomet dainininkei Rūtai Ščiogolevaitei įsipareigojės D. Meškauskas ir su tango mokytoju Eduardo Gimenezu gyvenimą siejusi I. Stasiulytė bet kokius artimus ryšius neigė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją