Groteskiniame straipsnyje „Newsweek“ vyriausioji redaktorė Tina Brown sukūrė tragiškai žuvusios princų Williamo ir Harry motinos gyvenimo istoriją, jei ji iki šiol būtų gyva, rašo Dailymail.co.uk.

Sukurtame viršelyje Diana atrodo jaunai – straipsnio autorė neabejoja, kad būdama 50-ies ji leistųsi botulino injekcijas ir sportuotų, norėdama palaikyti gerą formą.

Anot T. Brown, Diana dabar gyventų Niujorke, būtų dar porą kartų ištekėjusi ir puikiai sutartų su buvusiu vyru princu Charlesu ir netgi pagaliau atleistų jo dabartinei žmonai Camillai.

Išgalvotame straipsnyje taip pat parodyta, kaip atrodytų Princesės „Facebook“ profilis, kuriame būtų per 100 tūkstančių draugų, tarp kurių ir Camilla Bowles, o buvusios ir dabartinės žmonos tapimą „Facebook“ draugėmis užtvirtintų princas Charlesas, paspausdamas „Patinka“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją