Catherine Middleton ir vėl buvo dėmesio centre. Sėdėdami VIP ložėje Princas Williamas su žmona buvo nuolat stebimi ir fotografuojami, tačiau nuostabiai atrodžiusi hercogienė atrodė atsipalaidavusi ir visai nevaržoma dėmesio.

K. Middleton su vyru atėjo palaikyti Didižiosios Britanijos atstovo Andy Murray, kuris laimėjo dvikovą prieš prancūzą Richardą Gasquetą. Po pergalės A. Murray atsisuko į VIP ložę ir nusilenkė Kembridžo hercogui ir hercogienei.

Vėliau Kate su Williamu stebėjo, kaip žaidžia amerikietė Venus Williams, garsėjanti savo originaliomis lauko teniso aprangomis ir pati turinti savo vardinę teniso drabužių liniją. Šį kartą Venus vilkėjo praėjusią savaitę pademonstruotą baltą aprangą, tačiau teniso kortų „madistei“ teko nusileisti nuostabiai atrodžiusiai hercogienei.

Catherine į čempionatą atėjo vilkėdama taip pat balta spalva. Ji buvo pasipuošusi balta „sluoksniuota“ sulnele, nugaroje išraižyta originaliais ornamentais. Priderinusi baltą kuklią suknelę prie kūno spalvos aukštakulnių Kate atrodė pribloškiančiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją