Viena garsiausių festivalio viešnių ko gero buvo supermodelis Kate Moss, kuri liepos pirmąją žengs prie altoriaus. Prieš vestuves K. Moss nusprendė drauge su visais trypti purvą ir šėlti lietingoje Anglijoje skambant įvairių atlikėjų dainoms.

K. Moss vilkėjo aptemptus juodai ir baltai margintus džinsus, žalio atspalvio marškinėlius ir juodą odinį švarkelį. Kate, kaip ir daugelis garsenybių, avėjo firmos „Hunter“ guminius, kurių įprastinė pora kainuoja nuo 100 svarų sterlingų.

C. Rooney prie guminių derino pilkas kojines iki kelių, kurios gerokai suspaudė blauzdas ir neatrodė gražiai, tad juodų šortukų ir stilingai avimų guminių derinys Colleen nelabai pavyko.

Nors į festivalio teritoriją tokios žvaigždės kaip Wayne'as Rooney su žmona ir draugais atvyko privačiu malūnsparniu, jiem taip pat teko braidyti po purvą ir tenkintis ne itin geru oru. Todėl daugelis garsenybių, kaip ir kiti žiūrovai, galėjo demonstruoti guminių madas.

KLUBAS.LT fotogalerijoje - festivalio žiūrovų stilius.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją