Nors iš pradžių ne vienas roko gerbėjas skeptiškai vertino R'n'B žvaigždės pasirodymą lauko festivalyje, į kurį per penkias dienas atvyksta apie 175 tūkstančiai muzikos gerbėjų iš viso pasaulio, nusivylusių, ko gero, nebuvo, mat Beyonce padovanojo įspūdingą šou.

Puikaus kūno savininkė padovanojo ir galimybę iš arti pamatyti jos užpakaliuką, mat apsivilkusi juodą triko ir aukso žvyneliais nusagstytą švarką ji pademonstravo ne tik iškirptę, bet ir sėdmenis.

Energingo pasirodymo metu seksualioji atlikėja, kuri į festivalį atvyko su vyru Jay-Z bei drauge aktore Gwyneth Paltrow, palaikiusią savo vyrą „Coldplay“ lyderį, kuris taip pat čia grojo, dainavo garsiausias savo ir „Destiny's Child“ dainas, o pasirodymą baigė jausminga „Halo“.

Vėliau duodama interviu „BBC“ Beyonce, kuri iš pradžių dvejojo ar verta dalyvauti masiškame festivalyje po atviru dangumi, sakė, kad labai džiaugiasi priėmusi tokį sprendimą ir jos svajonė būti roko žvaigžde pagaliau išsipildė, rašo Dailymail.co.uk.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją